Koncert Elvisa Stanića u centru Gervias u Opatiji

Objavljeno 05.05.2017 - Zabava

Koncert Elvisa Stanića u centru Gervias u Opatiji

Najava koncertne promocije novog albuma AIR / ZRAK Elvisa Stanića održati će se u nedjelju, 7. svibnja 2017. s početkom u 20 sati u centru Gervais u Opatiji.

Elvis Stanić snimio je novi autorski album, posve drukčiji od svih prijašnjih. Album, snimljen u Norveškoj i Hrvatskoj uz sudjelovanje Oslo simfonijskog orkestra, posvećen je jazzu, tradicionalnoj i orkestralnoj glazbi. Naziv albuma „AIR/ZRAK“ asocijacija je na dah koji pokreće zvuk harmonike – Stanićev organski instrument. Ipak, on se ne odvaja ni od gitare kojoj posvećuje posebno mjesto oslikavajući atmosferu novostvorenih skladbi.

Na premijernoj koncertnoj promociji u centru Gervais nastupit će, uz proširenu postavu svog matičnog banda, također premijerno uz Opatijski komorni orkestar – OKO pod ravnanjem maestra Damira Smerdela, te uz goste Marka Tolju, Željku Veverec, Natašu Tonković, Natašu Uljan i Igora Geržinu na saksofonu.

Cijena ulaznice: 50,00 kuna
Cijena ulaznice za studente i umirovljenike (samo na blagajni Festivala Opatija uz predočenje dokumenta o statusu): 30,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u