Komedija Muškarci.hr, Teatroman i Satiričko kazalište Kerempuh na Krku

Objavljeno 11.07.2017 - KulturaVijesti

Komedija Muškarci.hr, Teatroman i Satiričko kazalište Kerempuh na Krku

Nastavak dramskog programa 61. Ljetnih priredbi donosi hvaljenu komediju Muškarci.hr, nastalu u (ko)produkciji Teatromana i Satiričkog kazališta Kerempuh, a koja će se, 17. srpnja 2017. godine, s početkom u 21.30 sati, odigrati na krčkoj Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša).

Ova predstava, čiji tekst potpisuje Roman Šušković-Stipanović, nastala je kao muški odgovor na ženska pitanja postavljena u Teatromanovoj uspješnici 5žena.com. Vođeni redateljem Marijom Kovačem, glumci Boris Svrtan, Goran Grgić, Filip Detelić (ili Andrej Dojkić) te Amar Bukvić (ili Živko Anočić), ne samo što će dati odgovor ženama, nego će kroz mnoge duhovite primjere iz svakodnevnog života progovoriti o svojim frustracijama izazvanim ženskim ponašanjem.

Igrajući Muškarce.hr temeljene na stereotipima, glumci će hrabro ukazati na licemjerje u svakodnevnom i sveopćem propagiranju brisanja razlika između muškaraca i žena. Za muškarce u našoj predstavi one su poželjne i kada izazivaju osjećaje neugode, a još više, kada za posljedicu imaju osjećaj ugode. Kostimografiju za ovu komediju, u kojoj će četvorica muškaraca izreći pravu istinu o ženama, ali prije svega o sebi samima, jer im nije strano biti samokritičnima, i to realno, logično, objektivno i argumentirano, postavila je Doris Kristić, dok je glazba povjerena Tomislavu Babiću. Od Muškaraca.hr gledatelji će, naposljetku, dobiti upravo ono što očekuju: bijeg od svakodnevnih problema, opuštanje, salve smijeha i vrhunsku kazališnu zabavu.
Ulaznice za ovu predstavu po cijeni od 70,00 kn mogu se kupiti u Galeriji Decumanus (svakim danom osim nedjelje, između 10.00 i 12.00 te 20.00 i 23.00 sata) ili rezervirati telefonom na 051 220 041, odnosno mailom na kultura@gradkrk.net. Program 61. Ljetnih priredbi organizira Centar za kulturu Grada Krka.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u