Kolinda predstavila svoj izborni program

Objavljeno 11.11.2019 - Vijesti

Kolinda predstavila svoj izborni program

Iako je većina Hrvata nezadovoljna s rezultatima predsjednice države ona se opet misli kandidirati za predsjednicu države i da ostane sve onako kako je bilo do sada.

Gdje je fulala predsjednica države?

Pa Kolinda je fulala upravo na onim točkama koje sada predstavlja kao svoj izborni program!

Program “Hrvatska zna i mora bolje” sastoji se od sedam točaka: hrvatski razvoj, hrvatski identitet, hrvatska odlučnost, hrvatska pravednost, hrvatska demokracija, hrvatska sigurnost i hrvatski optimizam.

Kolinda se u zadnjih pet godina pojavljivala uglavnom na feštama i nekim pozitivnim događanjima, poglavito onima sportskog tipa , a nije je bilo nigdje gdje su se trebali rješavati stvarni hrvatski problemi!

Kolinda se nije pojavila u AGROKORU, 3. MAJU, ULJANIKU, nije se pojavila na razvaljenom riječkom priobalju. Kolindu ne zanima zašto je Rimcu trebalo par godina da uspostavi neki normalan kontakt s Vladom RH, ne zanima ju zašto štrajkaju profesori, medicinari i poljoprivrednici. Kolindu ne zanima turističko pozicioniranje Hrvatske, ne zanima je zašto se nautički sektor toliko loše predstavlja u svijetu! Kolindu ne zanima izgled naših bolnica, kolodvora pristaništa na moru.

Nju ne zanima reforma školstva niti stanje u pravosuđu.

Kolinda pripada starim oblicima shvaćanja politike i ona danas nije odgovor na brzi i dinamičan razvoj Hrvatske gdje su građani i poduzetnici sposobniji i pametniji od političara.

Upravo zbog svega navedenog današnje predstavljanje programa Kolinde Grabar Kitarović je još jedno bacanje pijeska u oči biračima i građanima Hrvatske, a svi znamo da su obećanja u izbornom vremenu jedno, a kasnija realizacija sasvim nešto drugo.

Je li građanima dosta?

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u