Kolinda pozvala Todorića da proda dvorac!

Objavljeno 13.04.2017 - Vijesti

Kolinda pozvala Todorića da proda dvorac!

Pomalo kasno, no bolje ikad nego nikad. Probudila se Kolinda i prikazala je svoju šokiranost da neki mangup živi luksuzno dok njegovi bivši djelatnici i suradnici strahuju za svoju budućnost!

Mnogi analitičari, ali i građani hrvatske drže da je predsjednica trebala i ranije reagirati i da je svoje tajne službe trebala ranije angažirati u slučaju AGROKOR jer se radi o pitanju državne sigurnosti.

Isprazne riječi i naknadna suosjećanja ljudima ne nudi sigirnost da predsjednica zna što joj je posao, no o tome više na izborima.

Evo sada izjave predsjednice u cijelosti:

“Najveću odgovornost za sudbinu koncerna Agrokor , ali i cijelog sustava koji je vezan uz Agrokor, doista snosi sada već bivša uprava”, poručila je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u intervjuu za Media servis.

“Za mene je utjelovljenje Agrokora jedan mali dućan Konzuma koji se nalazi ispod mojeg stana. Ne mogu razumjeti da u situaciji kada ti ljudi strepe za vlastiti život i budućnost svojeg radnog vijeka, kada ne možete plaćati dobavljačima, kada možete izazvati jedan domino-efekt pada dobavljača, da i dalje možete živjeti u luksuznim uvjetima u nekakvom dvorcu. Mislim da je to apsolutno nedopustivo i nemoralno”, kazala je predsjednica.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u