Klizalište Morska pahuljica dolepršalo uz more

Objavljeno 06.12.2017 - Zabava

Klizalište Morska pahuljica dolepršalo uz more

Prvim danom mjeseca prosinca započinje i nova sezona klizanja u Morskoj pahuljici, a ovo jedinstveno klizalište uz samo more bit će s nama sve do 14. siječnja 2018. godine.

Morska pahuljica dio je posebnog blagdanskog ugođaja i mjesto na koje već godinama s velikim veseljem dolaze mali, ali i veliki Riječani, a najmlađima je uvijek posebno zanimljiv tradicionalni doček sv. Nikole 6. prosinca uz prigodni program i besplatnu podjelu poklona. Radno vrijeme klizališta za građane je radnim danom od 16 do 22 sata te subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Na Badnjak i Staru godinu, klizalište će biti otvoreno do 19 sati, dok će na Božić i Novu godinu radno vrijeme klizališta biti od 12 do 22 sata. Cijena sata klizanja je 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna.

Grad Rijeka u organizaciji Odjela gradske uprave za odgoj i školstvo i ove će godine omogućiti besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola, a sva djeca s područja grada Rijeke mogu besplatno pohađati i Školu klizanja preko Doma mladih. Termini za klizanje za škole s područja Grada Rijeke bit će radnim danom od 8 do 16 sati.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u