KIGO YACHTING započeo s charter 2020

Objavljeno 11.01.2020 - TurizamVijesti

KIGO YACHTING započeo s charter 2020

Riječka charter kompanija KIGO YACHTING započela je s turističkom i charter sezonom ovoga tjedna kada su na jedrilici KIGO 2 boravili simpatični Austrijanci od 04.01 do 11.01.2020.

Četvero Austrijanaca bilo je oduševljeno vremenom u siječnju na Kvarneru, a u svojih 7 dana obišli su Rijeku, Cres, Martinšćicu, Mali Lošinj, Krk i Punat. Dva dana imali su dobroga vjetra za jedrenje, a ostalo je bila bonaca.

Već prvoga dana naši gosti su posjetili samo središte grada, Korzo, restorane i kafiće te trgovine, no najzanimljivija im je bila tržnica gdje su kupili domaće proizvode Kvarnera. Kažu da su u svim restoranima jako dobro jeli, a istaknuli bi restoran Hajduk u Lošinju gdje su jeli domaću riblju ploču.

Domaćini KIGO YACHTINGa su pripremili gostima da probaju i piće koje se na Kvarneru pije već 2000 godina. Radi se o medici. Ovo piće se jako svidjelo našim gostima, i planulo je začas.

Gosti su jako pohvalili i marinu Punat na Krku za koju imaju samo riječi hvale, od prekrasnog toaleta i tuševa šetnica, drvoreda maslina, čistoće….

Austrijski nautičari bili su vrlo zadovoljni i s gostoprimstvom domaćina, a neke stvari su čuli i prvi put, primjerice da je kravata iz Hrvatske, kao i pas Dalmatiner te da se kod nas jako voli medica.

KIGO YACHTING je jedina charter kompanija u ovom dijelu Hrvatske koja radi cijele godine jer ima, osim klasičnih chartera, i škole jedrenja i vožnje, polaganja za različite kategorije plovila, djevojačke, momačke, poslovna timska jedrenja.

više informacija o tome koju ponudu nudi KIGO YACHTING možete pogledati na
www.croatia-skipper.com,
a za dodatne informacije možete nazvati broj mobitela 098 559 443

Plovidba Kvarnerom u svim godišnjim dobima, pa i zimi , je vrlo zanimljiva jer gradovi poput Rijeke, Opatije, Malog Lošinja, Cresa, Krka, Punta, Raba, Crikvence žive 365 dana u godini i uvijek se nešto događa. Najdinamičniji grad na moru je svakako Rijeka i u savezu s Opatijom, i to jer se na Riječko – opatijskoj rivijeri stalno nešto događa, kongresi, karnevali, dani čokolade, koncerti, marunade, dani šparoga, sardela, adventi, sportske manifestacije, škole jedrenja i vožnje plovilima….

Rijeka je ove godine i glavni grad kulture EUrope, pa posjet Rijeci kroz jedrilice KIGO YACHTINGA svakako nude posebnu čar.

Kvarner je TOP nautička destinacija, provjeriti i vi zašto!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u