KIGO ponudio posao 3 maju

Objavljeno 13.03.2019 - Gospodarstvo

KIGO ponudio posao 3 maju

Danas u 9.45 direktor KIGO GRUPA d.o.o Leo Pavela je ponudio posao 3 maju. Posao se odnosi na dizanje i spuštanje jahti u 3 maju u cilju godišnjeg čišćenja i uređenja, ali i remonta u slučaju nekih kvarova.

Hrvatska je TOP svjetska nautička destinacija i važno je da i Rijeka dobije normalnu infrastrukturu za dizanje i servisiranje nautičkih brodova kao i za punjenje goriva na moru.

Pored cijelog niza dizalica u Rijeci, za sada se jahte i mega jahte ne mogu dizati i servisirati u Rijeci, a ne može se niti natočiti gorivo na nekoj benzinskoj crpki uz more jer je jednostavno nema.

Direktor KIGO GRUPAe, Leo Pavela je nazvao upravu u 9.45, javila se tajnica jer je direktor bio na sastanku, te nakon što ga je saslušala, uzela je njegov broj telefona, ime i prezime i kazala je da će informaciju prenijeti direktoru.

Sada je vrlo važno vidjeti koliko će trebati direktoru da reagira i hoće li on uspjeti 3 maj pripremiti za ovaj posao te hoće li Lea Pavelu uopće pozvati na sastanak da vidi u kojem smislu bi se i 3 maj mogao uključiti u nautički sektor s obzirom na kapacitete i poziciju jer na Kvarneru, posebno u Rijeci nedostaje kompanija koja diže i spušta jahte i mega jahte za uređenje.

Reagiranje na ovu ponudu nam može jasno pokazati kakvu budućnost želi nova uprava 3 maja ……

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u