Kigo jedrilica uplovila u svoju matičnu luku Rijeka

Objavljeno 09.10.2018 - IzdvojenoTurizamZanimljivosti

Kigo jedrilica uplovila u svoju matičnu luku Rijeka

Dugo iščekivana jedrilica Bavaria 49 KIGO uplovila je u luku Rijeka.

KIGO će u Rijeci imati stalni vez te će biti sastavni dio pokretanja prve charter flote iz Rijeke.

KIGO jedrilica je duga 15 metara ima 5 kabina, 3 wc-a, prostrani salon i kuhinju te 19 prozora koji se mogu otvoriti što je čini najprozračnijom jedrilicom na svijetu.

KIGO jedrilica je stvorena za proslave rođendana, djevojačke i momačke proslave, team buildinge, škole jedrenja te će je biti moguće iznajmiti u zimskim mjesecima za sve što je nabrojano. Također savršena je za jedriličarke vikende s prijateljima ili obitelji kao i za regate.

KIGO jedrilica od sada kreće na svoje plovidbe iz Rijeke i cijelu godinu imati će događaje koje je moguće rezervirati na e-mail info@croatia-skipper.net ili pozivom na brojeve telefona 0981865772 , 098559443

U ljetnim mjesecima KIGO jedrilicu moguće je iznajmiti na tjedan dana i imati ćemo u ponudi dvije rute.

Jedna je za mlađu populaciju sklonu zabavama tako da će u toj ruti KIGO jedrilica obići party destinacije otoka Krka, Raba, Paga gdje se ostaje dva dana na našoj najpoznatijoj party destinaciji Zrću.

Druga ruta je za malo starije i obrazovanije klijente koji žele na miru uživati u ljepotama Kvarnera te će ta ruta isto startati iz Rijeke, a obići će se prekrasna priobalna mjestašca Volosko, Opatija, Lovran, Mošćenička draga te se kreće prema Cresu gdje se obilazi grad Cres i ide se prema Malom Lošinju gdje će se posjetiti najluksuznija destinacija na Jadranu uvala Čikat koja je okružena prekrasnim i luksuznim hotelima s 5 i 5+ zvjezdica.

Jedrilica KIGO na raspolaganju je svima koji su željni imati prekrasan odmor i moguće ju je iznajmiti sa skiperom ili bez.

Svi zainteresirani za najam slobodno šaljite vaše upite na e-mail info@croatia-skipper.net ili poziv na brojeve telefona 0981865772 , 098559443, te se nadamo da ćete uživati u ljepotama Kvarnera na najljepšoj i najprozračnijoj jedrilici.

Autor: Vjekoslav Vahtarić

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u