Kazališna predstava za djecu PUŽ u Opatiji

Objavljeno 11.05.2018 - Zabava

Kazališna predstava za djecu PUŽ u Opatiji

Ljudi su postali kao svrake opčinjene blještavim tričarijama: šljokice se cijene više nego zlato, poza je važnija od iskrenosti, a život je samo poligon za divlju jurnjavu.

Ali istina je da brzina nije baš tako važna. Velike stvari u životu najbrže se rade polako. To je znao Molière koji je rekao da najbolje plodove daju one voćke koje sporo rastu. To je znao i Konfucije koji je rekao da nije važno koliko sporo ideš – važno je da ne staneš. To je, uostalom, znao i Ezop, autor basne o kornjači i zecu.

Ovo je predstava o dječaku čiji je svijet čaroban, raskošan i pun divnih, sporo dozrijevajućih plodova koji u svemu što ga okružuje prepoznaje čaroliju života. Bajkovita i vizualno atraktivna predstava ispunjena glazbenim brojevima namijenjena je djeci od 3 godine naviše koja će zasigurno oduševiti svu djecu, ali i odrasle.
Ispunjena vrijednim porukama, ova će izvedba mnoge ohrabriti i ukazati kako su bitne stvari oku nevidljive. Nije problem biti spor, problem je odustati.

Cijena ulaznice je 30,00 kuna, a s obiteljskim popustom koji se ostvaruje isključivo na blagajni Festivala Opatija, cijena je 25 kuna po ulaznici.

Ulaznice su u prodaji u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr. Na dan izvedbe, blagajna se otvara sat vremena prije početka programa na mjestu izvedbe.

Kazališna predstava za djecu 3+
Maja Hrgović:
PUŽ
Kazalište Mala scena, Zagreb
Subota, 12. svibnja 2018. u 17 sati / Centar Gervais, Opatija

Redatelj: Staša Zurovac / Skladatelj: Marjan Nećak / Scenograf: Žorž Draušnik / Kostimografkinja: Bjanka Adžić Ursulov / Pomoćnica kostimografkinje: Ani Adulmar / Fotograf: Miro Martinić / Likovno oblikovanje: Zita Nakić Vojnović i Klasja Habjan / Oblikovateljica svjetla: Željka Fabijanić Šaravanja / Producentica: Vitomira Lončar / Igraju: Paško Vukasović, Sanja Milardović, Mateja Majerle
Trajanje: 40 minuta

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u