Katarina line je Hrvatski turistički brend

Objavljeno 30.11.2017 - Turizam

Katarina line je Hrvatski turistički brend

Putnička agencija Katarina Line iz Opatije velikom svečanošću na kojoj je okupila 350 uzvanika, poslovnih partnera i prijatelja iz cijeloga svijeta obilježila je četvrt stoljeća rada. Financijski najuspješnija te na Kvarneru najveća agencija na čelu s Katarinom Hauptfeld pokazala je kako se i u, za gospodarstvo složenim vremenima, upornošću i predanim radom može postići veliki uspijeh.

Župan Zlatko Komadina Katarinu line nazvao je hrvatskim turističkim brendom koji je najbolji promotor Kvarnera i cijele Hrvatske, dok je pomoćnica ministra turizma Monika Udovičić pohvalila kvalitetu usluge, jasnu viziju i jedinstven program agencije. Opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić ponosan je što je upravo Opatija sjedište ovako uspješne putničke agencije.

Kristalna dvorana opatijskog hotela Kvarner izabrana je za rođendansku proslavu jer je upravo u tom hotelu i krenula priča o hrvatskom turizmu, rekla je Katarina Hauptfeld zahvaljujući svima koji su prihvatili poziv na druženje u čast turizmu i respektabilnim turističkim rezultatima jedne agencije.

Katarina Line osnovana je 1992. godine. Uz sjedište u Opatiji, ima poslovnice u Splitu i Dubrovniku. Broji 45 stalno zaposlenih te više sezonskih radnika. Ove je godine dovela preko 110.000 putnika u Hrvatsku, a već sada za 2018. godinu ima zakupljeno 60 brodova te najavljeno 30.000 putnika na krstarenjima.

Uz središnju svečanost, Katarina Line za rođendansku je proslavu pripremila i niz iznenađenja za svoje uzvanike. Na večeri dobrodošlice predstavljen je prostor na Slatini gdje uskoro planira započeti gradnju hotela s pet zvjezdica, a ta je večer ujedno bila i predstavljanje projekta RetrOpatija i cijele destinacije, a gdje su domaćini bili Anamaria Hauptfeld Schweitzer i Daniel Hauptfeld.

Organiziran je i izlet po Vinodolskom zaleđu i Gorskom kotaru.

Podsjetimo, cijelu godinu proslave ove visoke obljetnice, Agencija provodi humanitarnu akciju. Za svakog putnika na svojim brodovima odvojila je po jedan euro za donaciju. Sva dosad prikupljena sredstva, 225 tisuća kuna, donirala je dvjema udrugama koje okupljaju djecu s down sindromom, riječkoj i dubrovačkoj. U znak zahvale otpjevana je himna riječke udruge, a dubrovačka udruga za osobe s down sindromom je za sve uzvanike izradila magnetiće s logom Katarine line.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u