Kad vam prijatelj “vreba” curu

Objavljeno 10.01.2016 - Ona&On

Kad vam prijatelj “vreba” curu

Neki puta niste niti svjesni, no sami sebi radite veliku opasnost uvlačeći vlastitog prijatelja preduboko u odnose vas i vaše cure.

Odajete mu tajne vaše veze, govorite vrline i mane vaše djevojke.

Praktički mu dajete šifre za ulazak u emociju vaše djevojke, i ona uskoro postaje s njime sve prisnija i prisnija. Potrebna je samo jedna vaša svađa s vašom djevojkom, i ona pada u naručje njega, vašeg najboljeg prijatelja.

No niste znali, da mu je upravo to i bio cilj svo  vrijeme druženja s vama!

Postoje dečki koji jednostavno nemaju hrabrosti i nisu sposobni sami sebi naći djevojku koja je slobodna. Oni nisu u stanju uspostaviti normalan kontakt s djevojkom, šarmirati je, prihvatiti njezine mane i vrline, dati si vrijeme za upoznavanje i stvarno je zavoljeti. To ne mogu zbog vlastite nemoći i socijalne hendnikepiranosti, pa koriste vas kao medij za dolazak do djevojke, a ako mu se sviđa baš vaša djevojka, onda vrlo brzo i ona postaje lovina.

Takvi dečki postaju s vama najbolji prijatelji, često odlaze u šetnju ili na piće s vama i vašom djevojkom gdje si omogućavaju što bliži kontakt s njom. Vas pokušavaju odvesti na nekakav zajednički izlazak, i to  samostalno bez vaše djevojke, ali gdje ima puno drugih djevojaka, pa s vama komentira vrlo erotski i napaljujuće druge komade/ženske, ne bi li si na taj način dao alibi i snagu za osvajanje vaše djevojke, jer si on tako opravdava u svojoj glavi, da ste i vi nepošteni, da bi i vi opalili druge djevojke, pa zašto onda ne bi i on vašu.

Ova igra može trajati mjesecima, godinama. Nije bitno, cilj je preoteti vam djevojku, poniziti vas i učiniti vas nesretnim, a svoje komplekse privremeno usrećiti.

Kako prepoznati opasnog dečka koji vam se približava jer vam želi preoteti djevojku, ili točnije rečeno samo imati s njom seks kako bi si dokazao nadmoć.

Pa vrlo jednostavno. Takav je vaš prijatelj uglavnom uvijek sam i bez neke stabilne veze. Uvijek se gura da s vama i vašom djevojkom ide šetati, piti piće ili putovati. Nikada ne govori o nekom normalnom odnosu s nekom djevojkom, jer ga nema. Nije zadivljen nikada niti s jednim ponašanjem neke djevojke, niti ga fascinira uspjeh niti jedne djevojke, jer ga to kod djevojke ne zanima, samo tijelo, seks i pražnjenje. Uglavnom tvrdi da bi se sve djevojke seksale s nekim drugim, kao i njihovi dečki, jer je i sam takav te se ne može se zaljubiti i biti vjeran. Isti je takvu “psinu” (očijukanje sa zauzetom djevojkom i seksualno pražnjenje s istom) napravio već nekoliko puta, a pokušao barem na desetine puta. Takvoga čovjeka već lagano i prati glas da je takav. Takav vam prijatelj ne govori o djevojkama kao o emotivnim vrijednostima, nego kao o vrećama koje treba “rješavati”, a i vas vuče na isto razmišljanje. Takvom liku nije bitno kakva je cura, već kako izgleda i u načelu takav lik neće biti nikada sretan u svome životu s odabirom partnerice i prijatelja jer je njegov nagon i socijalna neosjetljivost vječita opasnost za sve.

Na kraju, ne treba posebno objašnjavati da vam prijatelj koji vam vreba curu u stvari nije prijatelj, niti je isti moralna osoba vrijedna pozornosti i trošenja vremena na njega.

Nađite normalne i ne kopleksirane prijatelje koji jesu zadovoljni i svojim intimnim životom.

 

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u