Ježeva kućica u izvedbi Kazališta Tvornica lutaka u Opatiji

Objavljeno 06.07.2020 - Zabava

Ježeva kućica u izvedbi Kazališta Tvornica lutaka u Opatiji

Ove subote, 11. srpnja s početkom u 19 sati na maloj Ljetnoj pozornici u Opatiji održava se kazališna predstava za djecu „Ježeva kućica“ u izvedbi Kazališta Tvornica lutaka iz Zagreba.

Nastala prema motivima istoimenog djela Branka Čopića kojeg generacije čitatelja znaju gotovo napamet, predstava će vjerno slijediti originalnu zamisao uz nostalgični dodatak prisjećanja na igre iz mladosti koje, nažalost, u posljednje vrijeme gube bitku sa igrama virtualnog svijeta. Kao i uvijek, Tvornica lutaka obradit će poznatu priču na sebi svojstven način izokrenuvši neke elemente tako da svijet koji kreiraju na pozornici bude barem na sat vremena romantičniji, duhovitiji i ljepši od stvarnoga.

Predstava je namijenjena uzrastu od 4 godine naviše. Glavne uloge, kao i režiju, dramatizaciju i glazbu potpisuju i izvode Mario Kovač i Petra Radin.

Ulaznice se mogu kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na mojekarte.hr.
Na dan izvedbe, blagajna na ulazu u malu Ljetnu pozornicu otvorena je sat vremena prije početka programa.
Cijena ulaznice iznosi 40 kuna. Obiteljski popust ostvaruje se isključivo na blagajnama Festivala Opatija kupnjom minimalno tri ulaznice čija cijena onda iznosi 30 kuna.

Autor: Petra Borovac

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u