Je li ministar Marić “usosio” Todorića?

Objavljeno 15.03.2017 - GospodarstvoVijesti

Je li ministar Marić “usosio” Todorića?

Poznato je da je ministar Marić radio u periodu od 2012. – 2016. za Agrokor d.d. kao Izvršni direktor za Strategiju i tržište kapitala područja odgovornosti: međunarodno financiranje, odnosi s investitorima, M&A.

Što to znači? To znači da je današnji ministar financija Marić i te kako upoznat sa strateškim financijskim poslovanjem AGROKORA, no ono što je najvanije, isti je sudjelovao u sukreirao fuinancijsku strategiju poslovanja?

Jedino logično pitanje je je li ministar Marić djelomično kriv za današnje stanje tvrtke AGROKOR?

Danas se konačno o navedenim problemimam oglasio i AGROKOR te je javnosti poslao slijedeći tekst:

“S obzirom na brojne upite, želimo kazati da Agrokor zajedno sa svojim partnerima analizira sve moguće opcije stabilizacije poslovanja društva, posebno vodeći računa o zaposlenicima, dobavljačima, investitorima, potrošačima i ostalim partnerima. Imamo izrazitu podršku naših investitora koji aktivno sudjeluju u procesu i javnost ćemo pravodobno izvijestiti o postignutim rezultatima”, stoji u priopćenju Agrokora.

Kao što je i bilo za očekivati, Agrokor i dalje odbija komentirati informacije o šest milijardi kuna PDV-a, koliko kompanija Ivice Todorića navodno duguje državi, a zbog čega je i održan dramatični sastanak u Banskim dvorima u nedjelju 5. ožujka.

Tekst reagiranja je posve neprihvatljiv jer mnogi poslovni i fizički subjekti ovise o stanju AGROKORA.

Što dalje?

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u