Janaf s Inom sklopio ugovor vrijedan oko 150 milijuna kuna

Objavio Kigo 07.07.2017

Janaf i Ina sklopili su trogodišnji ugovor o transportu nafte za Rafineriju nafte Rijeka, vrijedan oko 150 milijuna kuna.

Riječ je o ugovoru o transportu nafte sustavom Janafa za Rafineriju nafte Rijeka te pružanju dodatne usluge miješanja različitih vrsta nafte tzv. blending, što je nova usluga koju Janaf pruža svojim poslovnim partnerima.

Predsjednik Uprave Janafa Dragan Kovačević kaže da novim ugovorom Janaf intenzivira i dalje svoje poslovne aktivnosti te tako nastavlja niz novougovorenih poslova koji su dosad sklopljeni s NIS-Gazpromneftom, VITOL-om iz Ženeve, Unipetrolom iz Praga, Croduxom, Glencoreom iz Baara (Švicarska) i MOL-om.

“Sve to rezultira stvaranjem novih dodanih vrijednosti i dobrim ekonomsko-financijskim rezultatima Janafa”, rekao je Kovačević.

O sklopljenom ugovoru izvijestili su i iz Ine putem Zagrebačke burze.

Kako navode, tim ugovorom su dvije tvrtke zajedničkim naporima uredile uvjete budućeg poslovnog odnosa čime je Ininoj Rafineriji nafte Rijeka omogućeno sigurnije dugoročno planiranje i izvršavanje planova proizvodnje te njeno daljnje pozicioniranje na tržištu.

Komentari

komentar

Anketa

Tko će ove godine biti državni prvak?

Vidi rezultate

Loading ... Loading ...

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Najljepša redakcija u Hrvatskoj

Impressum

Pravi ljetni hit – Eni – Ljetni Blues

Glazba Tekst: Predrag Martinjak Glazba: Predrag Martinjak Aranžman: Miroslav Lesić Lesique i Predrag MartinjakVideo izoom produkcija

Želite li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189