Jadrolinija se konačno malo modernizirala

Objavljeno 03.06.2019 - GospodarstvoIzdvojeno

Jadrolinija se konačno malo modernizirala

Jadrolinija je lansirala mobilnu aplikaciju mJadrolinija koja omogućuje sve opcije koje se nude na webu, ali putem pametnog telefona i jednostavne aplikacije. Riječ je o servisnim informacijama o stanju o pomorskom prometu (24/7), pretraživanju reda plovidbe, cijenama, i ono najbitnije, kupovinu karata. S e-kartom i pametnim telefonom možete direktno na ukrcaj na brod gdje će član posade očitati bar-code s pametnog telefona i to je dovoljno za ulazak na brod.

Cilj mobilne aplikacije bio je prenijeti sve funkcionalnosti na mobile display i omogućiti pristup informacijama i kupnji karata na korisnički što prihvatljiviji način. Istraživanjem tržišta provedenom 2018. godine ustanovljeno je kako mali broj korisnika usluga Jadrolinije ima razvijenu svijest o kupnji Jadrolinijinih usluga putem interneta ali i uopće o postojanju te mogućnosti putem interneta. Upravo time pokušat će se utjecati na smanjivanje gužve u pristaništima, rasterećenje djelatnika u prodaji u razdoblju visoke sezone, a samim time i na zadovoljstvo putnika i djelatnika Jadrolinije.

Broj koraka kupnje karata smanjen je na minimum

Aplikacija je napravljena da bude što jednostavnija, vizualno izgledom prilagođena standardima Jadrolinije, te je broj koraka kupnje karata smanjen na minimum. Ono što je dodatni benefit ove aplikacije je što kreiranjem korisničkog profila, možete u „predloške“ spremati svoje kupnje te stoga prilikom budućih kupnja nije potrebno ponovo ispunjavati sve korake.

Možda malo prekasno, bar deset godina, no Jadrolinijini brodovi još nemaju FREE WIFI što će valjda biti sljedeći korak u budućih deset godina!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u