Izbori ne smiju biti po ljeti – NIKAKO!

Objavljeno 01.05.2020 - IzdvojenoVijesti

Izbori ne smiju biti po ljeti – NIKAKO!

Ukoliko Andrej Plenković (HDZ) i Zoran Milanović (SDP) doista naprave izbore u jeku turističke sezone 2020., onda obojca moraju snositi glavnu krivicu za destabilizaciju demokracije te obojca više ne bi smjela obnašati nikakve političke funkcije u Hrvatskoj niti u EU!

Hrvatska je turistička država i 01. lipnja kada u našu državu budu počeli pristizati prvi gosti, cijela će javnost biti zaokupljena novim pravilima, mjerama predostrožnosti i borbom da se u teškim uvjetima koliko toliko ostvari pristojna zarada kako bi se prezimila 2020.

Mnogi Hrvati s kontinentalnog dijela Hrvatske ali i EU u ljeti će biti na moru, bilo da rade, bilo da se odmaraju!

Hrvati na obali svake sekunde biti će usredotočeni na goste i turizam! Mnogi koji plove, skipperi, kapetani, mornari, posada na jahtama i brodovima, neće moći niti fizički biti na biralištima, a o onima koji rade u inozemstvu da i ne govorimo! Vozači kamiona, kombija, autobusa, bolesnici u bolnicama….svi su oni zakinuti za demokratske izbore zbog HDZ i SDP nesposobnosti da uvedu i internet glasovanje!

U ljetnom trenutku nabiti građanima izbore, sučeljavanja, predizbore, stožere, GONG kontrole, medijske intrige…značilo bi da je naš politički vrh potpuno autističan te da ne zaslužuju vladati Hrvatskom! Uz se probleme koje naši građani imaju 2020 godine, SDP i HDZ ne samo da nisu u stanju intelektualno organizirati internet glasovanje nego to niti ne žele i to otvoreno govore!

U takvoj novonastaloj situaciji, građani bi se morali samoorganizirati te u jesen raspisati referendum o poništavanju izbora u ljeti 2020. te prisiliti državni vrh na nove izbore svim demokratskim rješenjima.

Izbori ne smiju biti nikada u ljetnim mjesecima u Hrvatskoj (lipanj, srpanj, kolovoz i rujan) jer je to od strateške važnosti za Hrvatsku i njezinu demokraciju i takav zakon država Hrvatska hitno mora usvojiti jer je to državni interes!

Zašto su građani pametniji od političara?

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u