Ivica Kostelić i Sofija Novoselić prvaci Hrvatske

Objavljeno 19.03.2014 - Sport

Ivica Kostelić i Sofija Novoselić prvaci Hrvatske

Ivica Kostelić i Sofija Novoselić osvojili su naslove prvaka Hrvatske u slalomu na nacionalnom prvenstvu koje se već tradicionalno održava u austrijskom Innerkremsu.

Kostelić je u slalomu, koji je ujedno bio i FIS natjecanje otvorenog tipa, slavio u ukupnom vremenu od 1:52.76 minuta, ispred Britanca Rydinga i Slovenca SkubeaNatko Zrnčić-Dim je utrku završio na četvrtom mjestu sa zaostatkom od 1.65 sekundi za Kostelićem, te je doprvak Hrvatske, a Matej Vidović je petim mjestom (+1.82) osvojio broncu. Filip Zubčić je osvojio šesto mjesto s zaostatkom od 2.22 sekundi, Elias Kolega je bio 14., Luka Krsmanović 17.,a Luka Gobec je osvojio 24.poziciju.

Kod skijašica je Sofija Novoselić odličnom vožnjom postala pobjednica FIS otvorenog prvenstva Hrvatske s vremenom od 2:01.76 minuta, dok su drugo mjesto podijelile Iva Mišak i Nevena Ignjatović iz Srbije sa zaostatkom od 24 stotinke za pobjednicom. Saša Tršinski utrku je završila na 10. mjestu sa zaostatkom od 2.01 sekundi, te joj je pripala bronca, dok preostale hrvatske skijašice Edita PrsendićLeona Popović i Andrea Komšić nisu uspjele završiti drugu vožnju.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u