I Zoran Milanović poput Merzel uzima skupocjene Audije

Objavljeno 16.02.2014 - Vijesti

I Zoran Milanović poput Merzel uzima skupocjene Audije

U SDPu jednostavno vole luksuz. Posebne fetiše imaju na automobile, i to one skupocjene.

Na opće oduševljenje SDPovaca njihov šef Milanović odlučio ih je počastiti novim automobilima pa u Sabor, Vladu i ministarstva stiže 1500 novih ljepotana.

I poput Marine Lovrić Merzel, Milanovć tvrdi da je tih pišljivih 300 milijuna kuna baš pravilno utrošen novac, jer stari automobili koštaju više.

Zanimljiva poruka građanima. Dakle svi koji imate starije automobile od 5 godina, hitno morate kupiti nova novcata vozila, jer je to “jeftinije”.
To je nova ekonomija po SDPu koja će se svakako učiti u svim školama u svijetu.

Vratimo se SDPu i njihovom fetišu, automobilima. Osim što građanima misle izbiti skoro 300 milijuna kuna iz džepa na vozila koja su potrebna MUPu i pojedinim agencijama, progurali su tu i automobile za sebe pa će si tako vrh SDPa osigurati skupocjene Audije baš onakve kakve si je za sebe odabrala SDPovka Marina Lovrić Merzel.
U SDPu kažu da su socijalno osjetljivi. Izgleda da im je jedina osjetljivost na spolnom organu pa se sa sigurnošću može kazati da ih boli “ona stvar” za građane i njihovo mišljenje.
Bilo bi zanimljivo čuti mišljenje mladog gradonačelnika Metkovića koji je štedljiv i stvarno socijalno osjetljv. Gradonačelnik Metkovića Božo Petrov je sebi i svim gradskim zaposlenicima odlučio plaće srezati na minimalac. To isto treba učiniti i Vlada HR za sebe i sve državne službenike, političare, ljude zaposlene u pravosuđu, birokraciji, gradovima, županijama, agencijama.
Kupovanjem skupocjenih automobila za sebe SDP je pokazao što misli o građanima i koliko misle na sebe.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u