I OVE GODINE PUBLIKA ODLUČUJE O NAJBOLJIMA!

Objavljeno 28.12.2016 - Kultura

I OVE GODINE PUBLIKA ODLUČUJE O NAJBOLJIMA!

Nakon prošle, kada je prvi put odlučila o najboljima, publika i ove godine odlučuje o najboljim umjetničkim ostvarenjima HNK Ivana pl. Zajca u sezoni 2015/2016.

Publika će tako odlučiti o najboljim pojedinačnim kreacijama (ženskoj i muškoj) te najboljim predstavama u cjelini u programima umjetničkih grana (Hrvatske drame, Talijanske drame, Opere i Baleta). Odlučivat će se i o najboljem koncertu sezone te najboljoj predstavi u cjelokupnom premijernom programu HNK Ivana pl. Zajca prošle sezone.
Za najbolja ostvarenja u cjelini nominirane su sve prošlosezonske premijerne produkcije dok su o nominacijama za najbolja pojedinačna umjetnička ostvarenja odlučili ravnatelji četiriju umjetničkih grana, svaki za svoj ansambl.

Glasa se na blagajni kazališta (radnim danom od 9 do 14 sati te dva sata prije početka predstave/koncerta, subotom od 9 do 13), u atriju kazališta (prije početka i nakon završetka predstave) te putem službenog facebook profila Kazališta do 28. prosinca.
Birač može glasati samo za jednu predstavu i jednog kandidata po kategoriji.

Dodjela nagrada bit će upriličena u petak, 30. prosinca 2016. u foyeru Kazališta s početkom u 18 sati. Ulaz je slobodan.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u