Hrvatska je po horoskopu Blizanac!

Objavljeno 30.05.2020 - Vijesti

Hrvatska je po horoskopu Blizanac!

Sretan Dan Državnosti Hrvatske!
Ove godine Dan Državnosti je konačno u svome izvornom datumu 30. svibnja. Hrvatska je BLIZANAC po horoskopu, dakle država nam je otkačena, tolerantna, pomalo dječje zanesena, lepršava i dinamična.

Hrvati vole svoju državu i rođendan Hrvatske proslavio se cijeli dan na svakakve načine, od koncerata , do roštilja i odmora.

Političari kao političari trčkarali su po grobljima i postavljali su vijence kao da se radi o danu mrtvih, a ne o rođendanskoj proslavi, no treba im oprostiti jer su većina njih političari s komunističkim školama gdje se posjet grobljima doživljavao kao vrh slavljeničke DRŽAVNE fešte.

Hrvatska je uspješna država EU i NATOa, s izgrađenom infrastrukturom, državnim aparatom, jakom vojskom i diplomacijom.

Ono što još moramo napraviti je organizirati pravosuđe, postaviti normalne i civilizirane eko standarde što uključuje zbrinjavanje otpada te moramo unaprijediti gospodarstvo što ponajprije znači urediti riječko priobalje, odnos prema nacionalnim parkovima, šumama, energetici, vodama.

Hrvatska je svakako uspješna država i podizanjem plaća u realnom sektoru naša država postati će ona u koju će se više useljavati nego iseljavati!

Redakcija KIGO.hr želi vam svima sretan Dan Državnosti!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u