Hrvatska danas leti za Brazil

Objavljeno 03.06.2014 - IzdvojenoSport

Hrvatska danas leti za Brazil

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je u Brazil. Na put su krenuli u 7 sati charterom za Lisabon, a onda će iz glavnog portugalskog grada redovnom linijom letjeti za Salvador.

Dio stručnog stožera otputovao je dan ranije, a s igračima su na put krenuli izbornik Niko Kovač, njegov brat i asistent Robert, liječnik Boris Nemec, te fizioterapeut Bojan Radanović.

Hrvatska reprezentacija bi u Salvador, najveći grad na sjeveroistočnoj obali Brazila, trebala stići u 16 sati po lokalnom vremenu, a u 19 sati igrači će imati prvi trening u svom kampu Tivoli Ecoresort.

Brazilci glavni grad države Bahia nazivaju “brazilski glavni grad sreće” zbog izrazito otvorenih i pristupačnih ljudi koji u njemu žive pa se nadamo kako će dio sreće prenijeti i na hrvatsku vrstu. Tivoli Ecoresort luksuzni je hotelski kompleks s pet zvjezdica smješten pored ribarskog naselja Praia do Forte u regiji Bahia, 80-ak kilometara udaljen od Salvadora i 50-ak minuta od zračne luke Luís Eduardo Magalhaes iz koje će reprezentacija putovati na utakmice u Sao Paulo (1500 km), Manaus (2688 km) i Recife (705 km).

Foto : Salvador, Brazil

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u