Hrvate ne zanimaju izbori u ljetu

Objavljeno 28.06.2020 - Vijesti

Hrvate ne zanimaju izbori u ljetu

Iako smo u KIGO.hr upozoravali političare da se izbori za parlament Hrvatske ne smiju  održavati po ljeti, političari su se odlučili za izbore u srcu sezone kad će u Hrvatskoj boraviti skoro milijun gostiju!

Koliko je pametno tvrdoglavo zastupati izbore ljeti pokazati će se uskoro kada će na nacionalne izbore izaći najmanje glasača do sada ikad u povijesti slobodne Hrvatske.

Iako se stranka MOST zalagala snažno da se konačno građanima omogući glasovanje i putem interneta, SDP i HDZ su se snažno ujedinili oko borbe protiv te ideje jer računaju na izbore umirovljenika i stranačkih vojnika koji uglavnom glasuju za ove dvije stranke.

Danas Hrvati uglavnom ne prate izborna pripetavanja stranaka. Izbori su potpuno sporedna stvar jer se većina države bavi sezonom, poslom, nikome nisu bitni političari i netko više nije fasciniran egotripovima koji se već godinama nalaze u hrvatskoj politici.

Ovi izbori 2020 pokazati će koliko su ustvari političari nebitni i koliko im treba smanjiti plaće i njihov utjecaj.

Izbori za hrvatski Sabor 2020 ostati će u pamćenju po potpunoj nezainteresiranosti građana za glasovanje i postoji velika mogućnost da će se u jesen izbori morati ponoviti….

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u