HRTovi novinari “uništili” predsjedničke kandidate

Objavljeno 10.01.2015 - Vijesti

HRTovi novinari “uništili” predsjedničke kandidate

Završno sučeljavanje na HRTu uništilo je predsjedničke kandidate. Bili su dosadni, ponavljali su se poput pokvarenih ploča, nisu ostavili za završno sučeljavanje ništa posebno i zanimljivo. Jednostavno, kao da su zaspali!
U državi Hrvatskoj, gdje ima toliko zanimljivih tema i događanja, naši predsjednički kandidati kao da su pali s mjeseca i u završnici sučeljavanja ukazali su da doista nisu niti približno kapaciteti za funkciju za koju se natječu.
Odgovori na pitanja novinara s HTVa su bili površni, a učestala optuživanja su bila i više nego smiješna.
Najveći dobitnik sučeljavanja je bio Ivo Sanader. Njegovo ime i prezime je Ivo Josipović prizivao nebrojeno puta, poput nekog božanstva, i uvijek kada je ostajao bez argumenta, spomenuo je to čarobno ime na koje ni Kolinda Grabar Kitarević nije imuna.
“Vi niste ništa činili u petogodišnjem mandatu”, a onda ovaj njoj “Vi ste bili u vladi Ive Sanadera koja je pokrala Hrvatsku”, pa opet, Vi niste ništa učinili u petogodišnjm mandatu”, a ovaj njoj odgovara “Vi ste bili u vladi Ive Sanadera koja je pokrala Hrvatsku” i tako satima u krug, kao pokvarene ploče.

Predsjedničke kandidate ne zanimaju teme kao što su turizam, proizvodnja elektro automobila, vlakova, tramvaja. Predsjednički kandidati nisu nigdje poljoprivredu i ribarstvo niti spomenuli, a održivi razvoj im je strani pojam. Vjetroelektrane, uštede energije, zdravstvene preventive, nutricionizam, edukacija, modernizacija, internetizacija, javna uprava, birokracija, ZAMP, previsoki porezi, glasovanje putem interneta… sve to skupa predsjedničke kandidate uopće NE ZANIMA.

Izbori su u nedjelju, za koga glasovati teško je kazati, teško je preporučiti jer sve je toliko slično. Razlika je jedino u spolu i pravcu, prvcu koji može biti snažnije prema EU i NATOu ili pravcu koji može biti snažnije usmjeren prema “regiji”, ma što to značilo !

Odlučite samo prema svojoj savjesti, jer institucije rade svoj posao……

Inače, HRTovci su sve odradili besprijekorno, osim grafike na kojoj je bila ispisana kriva godina. Očigledno je i grafičar zaspao od zanimljivosti sučeljavanja…

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u