Hoće li se zabraniti keks DOMaćica zbog regije?

Objavljeno 21.11.2013 - Vijesti

Hoće li se zabraniti keks DOMaćica zbog regije?

Vlada Hrvatske na čelu s Zoranom Milanovićem mogla bi donesti oštru odluku kojom se zabranjuje proizvodnja keksa DOMaćica jer u svome imenu skriva simpatije prema ustaškom režimu kroz riječ DOM, a to jako smeta REGIJI.
Kako je šira javnost upoznata ZA DOM SPREMNI , je bio  poklič ustaškog režima koji je bio prljav i neugledan. U Krašu su perfidno htjeli provući ustaški poklik kroz DOMaćicu, no nedavno je slučajno hrvatski reprezentativac kazao koliko voli ovaj svehrvatski keks, pa su špijuni za sigurnost REGIJE odmah reagirali.
Kako su ustaše stalno govorili da su Hvati i da žive u Hrvatskoj, možda već na jednoj od slijedećih sjednica Jovanović donese odluku da se i ova imena trajno uklone iz govora, jer mi ipak želimo biti tolerantni, i ne bi željeli da nikome u regiji smeta iznošenje tog imena.
Kako je sveto ime “REGIJA” toliko osjetljiva i na šahovnicu, crven bijeli plavi i ime Franjo Tuđman, vjerujemo da će i ministri u sadašnjoj Vladi brzo reagirati i sve navedeno poništiti.
Novoj REGIONALNOJ politici jako smeta Crkva, tu nema problema….pojedini ministri SDPa su već u oštrom sukobu s Crkvom, tako da sve ide po planu. Proglašavaju se svi crkvenjaci da su pedofili,rastrošni  bogatuni i da nemaju osjećaj prema narodu, pa ćemo onda i njih ukinuti.
REGIJA ne trpi ni akcije “Bljesak” i “Oluja” jer su ove dvije akcije uvukle Hrvatsku u NATO i EU što svakako nije u interesu REGIJE, jer se sad za dugo vremena REGIJA razbila na dva dijela.
Obje akcije treba proglasiti kao zločinačke i to će biti OK. Proglas mora biti na regionalnom pismu, a to nije latinica.
Ako Josip Šimunić želi i dalje igrati nogomet s “glavom na ramenima”, uskoro će morati pozivati navijače na novi poklik, ZA REGIJU SPREMNI!….U MEĐUVREMENU ĆE BITI SPREMAN DA PLATI 25 000 KUNA ZA DRŽAVNI PRORAČUN I POLITIČARE, A NE ZA 352 000 NEZAPOSLENIH.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u