HDZ štitio Marića i Todorića, a MOST ustao protiv takve odluke

Objavljeno 27.04.2017 - IzdvojenoVijesti

HDZ štitio Marića i Todorića, a MOST ustao protiv takve odluke

Andrej Plenković pokušava razriješiti tri mostova ministra iza kojih stoje rezultati radi jednog ministra koji više ne može biti ministar. Most nosi odgovornost za svoja 4 mimnistra, a HDZ snosi odgovornost za ministra Zdravka Marića i mora riješiti taj problem u svom dvorištu. Nećemo rušiti Vladu, ali nećemo podržati ministra Marića”, kazao je na konferenciji za novinare predsjednik Mosta Božo Petrov.

Podsjetio je kako je premijer Andrej Plenković upozoravao na Tomislava Karamarka. HDZ ovim potezima drugi put ruši Vladu, smatra Petrov. “Za stabilnost Vlade u ovom trenutku odgovoran je predsjednik Vlade Andrej Plenković, a za smjenu ministara supotpis treba dati predsjednik Sabora, ili treba biti provedena rasprava u Saboru, zaključio je Petrov.

Vodstvo HDZ ponovno ruši u dvije godine svoju Vladu, a svima je jasno kako je završio Karamarko. Nevjerojatno je da Plenković ruši HDZ zbog Marića koji uopće nije član HDZa pa se postavlja pitanje što je to Todorić obećao Plenkoviću kad stavlja nacionalni interes i interes stranke iza interesa Marića.

MOST je snažno protiv toga da Marić može biti dalje ministar financija Hrvatske jer u važnom trenutku za hrvatsku gospodarsku stabilnost Marić ne može donositi odluke za Agrokor.

MOST ponovno logičan i na strani građana Hrvatske, a HDZ opet tamo gdje je bio i s Karamarkom!

S obzirom na snažan otpor mnogih HDZovaca koji simpatiziraju Hebranga, Hasanbegovića i Brunu Esih, a ne Plenkovića, izgleda da se u HDZu sprema još jedna čistka.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u