HDZ na Kukuljanovu napravio pravi poslovni bum. I PIK odlazi iz Rijeke

Objavljeno 16.01.2021 - GospodarstvoIzdvojeno

HDZ na Kukuljanovu napravio pravi poslovni bum. I PIK odlazi iz Rijeke

Tri i pol tisuća tona tjestenine proizvodi se u samom središtu grada Rijeke. Uskoro cijela ta proizvodnja, kao i proizvodnja pekarskih proizvoda i mliječnih proizvoda sele u poslovno industrijsku zonu Grada Bakra, na Kukuljanovo!

I dok je HDZova ekipa u susjedstvu Rijeke u Bakru napravila svu osnovu da se na njihovom području radi dobar posao, kafanski socijalisti SDPovci Grada Rijeke potvrđuju ono što svi znamo, da nemaju osjećaj za posao jer nikada nisu nigdje stvarali posao pa niti ne razumiju poduzetnike koji sve više odlaze iz Rijeke.

Danas PiK ima sve skupa 250 radnika – u mljekari njih pedesetak, u pekari osamdesetak, a 25 ljudi u proizvodnji tjestenine, dok je ostatak u tridesetak PIKo dućana, skladištu i transportu. Nejasno je zašto posluju sa skoro 10 milijuna kuna godišnje, no svakako njihov odlazak na Kukuljanovo i objedinjavanje svih proizvodnih ciklusa mogao bi znatno pojeftiniti proizvodnju i troškove.

Proizvodi PIKa su odlični, no reklama nije dobra i to je jedan od razloga zašto se njihovi proizvodi ne prodaja u dovoljnim količinama.

Priča zaostatka Rijeke za normalnim gospodarskim procesima se nastavlja i biti će takva dokle god je SDP u Rijeci na vlasti!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u