HDZ konačno ima jakog kandidata za župana PGŽ!

Objavljeno 23.02.2021 - Vijesti

HDZ konačno ima jakog kandidata za župana PGŽ!

HDZ PGŽa već godinama nema jake političke igrače koji bi parirali dosadašnjem nedodirljivom kralju županije, Zlatku Komadini! Komadina ima odlične odnose s medijima, pojavljuje se na zabavama, slika se s ljudima maše rukama dok pozdravlja okupljene. Sve to odaje sliku političke zvijezde s Kvarnera koju je vrlo teško srušiti s trona.

Na ovim izborima, SDP i Zlatko Komadina dobivaju vrlo zanimljivu osobu iz redova HDZa koja konačno može parirati Komadini!
Radi se o Gariju Cappelliju, dugogodišnjem HDZovcu iz Malog Lošinja. Od predstavnika ljubljanska KOMPASA na Lošinju do gradonačelnika Malog Lošinja i ministra turizma Hrvatske, to je ukratko put Garija Cappellia.

U načelu Cappelli je bio na svim funkcijama uspješan i bez repova, kao HDZovac nije se nikad uključivao u neke mutne poslove svojih kolega. Zanimao ga je turizam i predstavljanje Hrvatske u svijetu, i kao osoba koja govori strane jezike u tome je bio dobar!

Danas smo iz HDZa PGŽa u redakciju KIGO.hr u 18:12 dobili priopćenje slijedećeg sadržaja:

“Županijski odbor HDZ PGŽ donio je jednoglasnu odluku da kandidat za župana Primorsko -goranske županije bude Gari Cappelli. Trenutno saborski zastupnik i predsjednik odbora za vanjsku politiku. Jedan od najuspješnijih ministara u prošlom sazivu Vlade RH- ministar turizma, obnašao je i funkciju gradonačelnika Malog Lošinja u tri saziva. Također bio je saborski zastupnik i u razdoblju od 2007-2011. U svojoj dugogodišnjoj političkoj karijeri obnašao je dužnost konzula u Trstu početkom 2000 godine.”

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u