Havana Junior Barmen Cup 2019

Objavljeno 26.04.2019 - Zanimljivosti

Havana Junior Barmen Cup 2019

Topla latino atmosfera, leteće boce i puno koktela pozivaju vas u Rijeku 9.5.2019. na terasu caffe bara / noćnog kluba Pommery gdje će se održati 9. natjecanje barmena – Havana Junior Barmen Cup 2019. Uz samu ponudu koktela i ljetne atmosfere, nudi se i vrhunska kava.

Ne smijemo zaboraviti na to da je to većini barmena prvi put da nastupaju pred publikom tako da dođite podržati naše mlade nade bartendinga. Na ovome natjecanju sudjeluju samo oni barmeni koji su završili Školu barmena u razdoblju od listopada 2018. do svibnja 2019.

Kako su nam prošle godine natjecatelji opasno krenuli dominirati barskom scenom, puni smo očekivanja što će nam pripremiti i ove godine! Nećemo se lagati, postoji li bolji način da vas uvedemo u ljetni đir i pravi kubanski osjećaj – od koktela pripremljenih s originalnim kubanskim rumom, Havanom 3 años? Cijeli događaj možete posjetiti s početkom u 13h, a trajat će do kasnih večernjih sati.
Glavni cilj natjecanja je zabava i čisto dokazivanje što su to naši barmeni naučili u Školi barmena kako bi se budućim poslodavcima prezentirali u pravom svjetlu. Kroz cijeli dan na raspolaganju su im boce, shakeri, otvarači i ostala oprema koja se može naći na baru.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u