Kako onemogućiti rad nove predsjednice glavno je pitanje SDPa

Objavljeno 14.01.2015 - Vijesti

Kako onemogućiti rad nove predsjednice glavno je pitanje SDPa

Pored preko 300 000 nezaposlenih, sporog pravosuđa i potopa BDPa Zoran Milanović i njegove kolege jedino što rade ove dane je plan kako napakostiti Kolindi Grabar Kitarović i marginalizirati je u obavljanju funkcije predsjednice.
Zoran Milanović poučen osobnoj kulturi od kuće, nije čak niti čestitao novoizabranoj predsjednici države na veliko iznenađenje svih uljuđenih Hrvata , ali i međunarodnog diplomatskog zbora koji djeluje u Hrvatskoj.
Mediji i politički kritičari upozoravaju da je netolerantno ponašanje Milanovića prema Kolindi Grabar Kitarović neprihvatljivo i ustvari ukazuje na jadnost Milanovića, njegove stranke i Vlade koju predstavlja.
Još je veća sramota da pojedini ljudi iz SDPa pokušavaju opravdati neopravdivo i na taj način još više srozavaju ugled stranke.
Izgovori da je Kolinda radila s Ivom Sanaderom koji je bio lopov i da joj je to minus ne stoje , jer Kolinda nije krala i svoj posao je odrađivala i u Sanaderovoj Vladi odlično. Dali je Kolinda mogla znati za lopovluke Sanadera, naravno da ne kad nije imala mogućnosti špijunirati svoga šefa jer je bila u diplomaciji , a ne u tajnim službama, a Sanader joj sasvim sigurno nije došao s tekstom, “ej bok Koli, znaš ja sam lopov”.
To je kao da Ivu Josipovića optužimo da je znao da Marina Merzel krade, da je krao stranački kolega Vrhovnik, da je Sabo želio podmititi svoju sugrađanku itd.

Milanović se dogovorio sa svojima da Kolindu treba izbjegavati i marginalizirati. Milanović je i napomenuo da ne želi nikakvu suradnju s uredom predsjednika Hrvatske pa čak ako bi to značilo i uštedu u državnom proračunu, jer ga ni to ne zanima ako nije sve po njegovom.
SDP prati milanoića u stopu i svi se boje kritizirati velikog šefa, jedino izbačeni članovi poput Linića i Aleksandre Kolarić govore na sva zvona da Milanović uništava SDP i da nije kapacitet.
U SDPu će to tek shvatiti kada bude kasno i kad HDZ osvoji i parlament, a s obzorom da je Karamarko ipak uspo izbaciti iz stranke lopove, velika je vjerojatnost da se SDP neće s ovakvim vodstvom  dugo vremena naći u državnoj vlasti.

Hoće li veliki vođa Milanović sa svojom “toletrancijom” uništiti SDP pitanej je svih pitanja….

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u