Grmoja: “Plenković lagao cijelu naciju”

Objavljeno 30.04.2017 - IzdvojenoVijesti

Grmoja: “Plenković lagao cijelu naciju”

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja novom je žestokom optužbom napao HDZ. Kaže da su pokušali kupiti njihova zastupnika Hrvoja Runtića, koji je sve prijavio policiji, a spreman je odazvati se i pozivu institucija.

Došli su mu s konkretnim prijedlogom svih njegovih financijskih problema i porblema njegove supruge, samo kako se ne bi pojavio na glasovanju o ministru Mariću i kako bi glasovao za novog predsjednika Sabora Jandrokovića. Očito da su arhitekti ovog poteza premijera Plenkovića oni koji žele štititi kriminal u Agrokoru, malo preračunali, da nemaju dovoljan broj ruku, da je premijer Plenković lagao cijelu naciju. Neka pokaže te potpise koje ima i neka prestane s političkom trgovinom, rekao je Grmoja.

Isto to je u intervjuu televiziji N1 rekao i Božo Petrov. Optužio je HDZ da pokušava kupiti njihova zastupnika Hrvoja Runtića obećanjima da će mu se deblokirati račun i vratiti ovršena kuća ako glasuje za Zdravka Marića.

Petrov kaže da će se Runtić odazvati pozivu institucija i to potvrditi. Nije rekao tko mu je to nudio, nego samo da su ljudi koji su ga kontaktiratli tvrdili da su članovi HDZ-a.

O svemu se u medijima oglasio i Runtić koji kaže da su iz HDZ-a kontaktirali člana njegove obitelji. Potvrdio je da su ga ucjenjivali financijskom situacijom u njegovoj obitelji. Sve će prijaviti policiji. Poručuje: Neka se klone moje obitelji. Ništa neću potpisati. Ostajem uz Most.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u