Grand prix “Zlatne penkale” odlazi u SAD, Rusiju i Italiju

Objavljeno 06.04.2019 - IzdvojenoTurizam

Grand prix “Zlatne penkale” odlazi u SAD, Rusiju i Italiju

Hrvatska turistička zajednica organizirala je svečanu dodjelu nagrada i priznanja vrhunskim i priznatim inozemnim novinarima i blogerima za najbolje medijske objave o Hrvatskoj kao turističkoj destinaciji. Uz Hrvatsku turističku zajednicu, kao nositelja i glavnog organizatora 15-te po redu Grand prix nagrade „Zlatna penkala“, ovogodišnji partneri i domaćini, koji su ugostili 24 novinara i profesionalaca iz 16 zemalja svijeta su Turistička zajednica Zadarske županije i Turistička zajednica grada Zadra.

Najznačajnija nagrada „Zlatne penkale“ dodjeljuje se u tri kategorije: za najbolju reportažu tiskanog medija (časopisi, novine), za najbolju reportažu elektroničkog medija (TV, radio) te za najbolju blog objavu (blogeri, društvene mreže).

Nominacije za materijal iz 2018. godine zaprimljene su iz Velike Britanije, Nizozemske, Rusije, Italije, SAD-a, Njemačke, Austrije, Belgije, Češke, Francuske, Mađarske, Ukrajine, Švedske, Danske, Španjolske, Slovenije, a Grand prix odlazi u SAD, Rusiju i Italiju.

Autor: Kristina Mamić

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u