GOVOR TIJELA ŽENE KOJA TE ŽELI

Objavljeno 16.07.2015 - Ona&On

GOVOR TIJELA ŽENE KOJA TE ŽELI

Ugledao si djevojku, pristupio joj i upustili ste se u razgovor, ali tajanstvena je i teško je iz razgovora shvatiti da li si na dobrom putu ili samo želi da te se riješi.

Bez obzira na izgovorene riječi, postoji način na koji žene kažu više nego razgovorom. Ako naučiš kako protumačiti govor tijela to će ti otvoriti sasvim novu dimenziju u situacijama kad te okružuju žene. Donosimo ti znakove koji će ti odati govor tijela žene kojoj se sviđate. Dobro ih proučite kako sljedeći put ne bi propustili priliku koja je obećavala.

NAČIN NA KOJI TE GLEDA
Pogled je prva stvar na koju treba obratiti pozornost. Ako te je pogledala i sviđa joj se to što vidi, to ćeš moći prepoznati po tome što će ti dopustiti da joj uhvatiš pogled. Direktni kontakt očima koji se povremeno ponavlja znak je da je definitivno zainteresirana, a ako koji put uz pogled dobiješ i smiješak, to je to, vrijeme je da kreneš u akciju.

IGRANJE KOSOM
Sluša o čemu pričaš, a uz to se nesvjesno igra uvojkom ili lagano prolazi prstima kroz kosu, e baš to je ono što želiš jer je to znak da je vrlo zainteresirana. Samo bez naglih skokova od sreće kao da si upravo dobio na kladionici, ali velike su šanse da večeras ne ideš kući sam.

POKRETI PRSTIMA
Samo bez pretjeranog zurenja u prste, ali ako primijetiš da prstima dodiruje erogene zone na svom tijelu, igra se nakitom ili čašom, to su nesvjesni znakovi koji govore da bi na kraju večeri mogla dodirivati i neke tvoje erogene zone.

POKRETI LICA
Kod žene kojoj si interesantan, pokreti lica biti će mnogo izraženiji nego kod onih koje su nezainteresirane. Bitno je da prilikom razgovora obratiš pažnju na određene dijelove lica koji će vam reći da li uživa u razgovoru s tobom ili ne.

Podignute obrve – u većini slučajeva podignute obrve su dobra stvar, a ako si uz to dobio i smiješak, to znači da joj se sviđa ono što čuje i da se slaže s izgovorenim.

Grize usne – Ako žena prilikom razgovora kad te sluša ili razmišlja grize usne, želi skrenuti pažnju na njih, što je znak da joj se sviđaš.

Proširene zjenice – Kod žena, kao i kod muškaraca, zjenice su proširene ako im je sugovornik interesantan.

POLOŽAJ NOGU
Noge su još jedan dio tijela kojim će ti nesvjesno odati da li si joj interesantan ili ne. Često će staviti nogu jednu preko druge ukoliko je zainteresirana, a posebno je dobar znak ako je gornja noga u položaju u kojem pokazuje prema tebi. Zainteresirana žena ponekad će prije toga nesvjesno pomilovati svoje bedro ili poravnati hlače, što je sve s ciljem da se usmjeri tvoja pažnja na njene noge.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u