Glazbeni maškarani spektakl „Lijepom našom“ ponovo u Rijeci

Objavljeno 24.01.2020 - Zabava

Glazbeni maškarani spektakl „Lijepom našom“ ponovo u Rijeci

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha, popularna emisija „Lijepom našom“ ponovo dolazi u Rijeku i osvaja srca posjetitelja i gledatelja. Posebno karnevalsko izdanje snimat će 5. veljače u Centru Zamet u 19 sati. Emisijom promoviramo višestoljetnu kvarnersku tradiciju i običaje.

Petar Škarpa, direktor Turističke zajednice grada Rijeke istaknuo je koliko mu je drago da je Rijeka i drugu godinu za redom domaćin karnevalske emisije Lijepom našom. Gospodin Škarpa najavio je i brojne programe koji nas očekuje u slijedećim karnevalskim tjednima te naglasio da se sva događanja mogu pratiti na službenim stranicama Riječkog karnevala www.rijecki-karneval.hr

Branko Uvodić, voditelj i urednik emisije Hrvatske radiotelevizije „Lijepom našom“, detaljno je najavio što nas sve očekuje na glazbenom maškaranom spektaklu 5. veljače u Centru Zamet. Naglasio je da je to najdugovječnija i najgledanija emisija na Hrvatskoj radioteleviziji. Nezaobilazni zvončari, pripadnici nacionalnih manjina, sudionici i klape maškaranog klapskog maratona, različiti tamburaški sastavi samo su neka od imena uz koje ćemo plesati i pjevati 05. veljače, a snimanje će pratiti Meštar Toni i Kraljica Riječkog karnevala Dora Pilepić. Snimaju se dvije emisije u trajanju od 75 minuta i čeka nas pravi maškarani spektakl.

Ulaznice po cijeni od 35 kuna u prodaji su u Turističkom informativnom centru na Korzu.

Rijeka je izabrana među 20 najboljih destinacija koju svakako treba posjetiti 2020. godine te se natječe za titulu Najbolje europske destinacije 2020. godine (European Best Destinations 2020).

Od 15. siječnja do 5. veljače 2020. milijuni putnika i turista iz cijelog svijeta glasovat će za svoje omiljene destinacije, a Rijeka će se natjecati među 20 konkurentskih destinacija, uključujući: Paris, Rim, Prag, Madrid, Reykjavik, Rotterdam, Colmar, Atenu, Sibiu, Namur, Menorcu, Heviz, Cascais, Tbilisi, Bydgoszcz, Beč, Cork, Rochefort i Berlin.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u