Francuski ljepotan koji vozi i plovi od sada i u Hrvatskoj

Objavljeno 02.03.2021 - Vijesti

Francuski ljepotan koji vozi i plovi od sada i u Hrvatskoj

Po prvi put u Hrvatskoj plovila koja mogu i po kopnu i po moru.

Adria Luxury Boats d.o.o. iz Ičića dobila je vrlo zanimljiva plovila u svoju ponudu. Firma ALB je postala ponosni partner Iguana Yachts koji proizvode amfibijska plovila koja će oduševiti velik broj kupaca koji vole pomalo otkačena i praktična plovila/vozila.

Iguana plovila pružaju osjećaj jedinstvenosti i slobode jer u svakom trenutku možete sa njima upravljati i po kopnu i po vodi. Jako su praktična jer imaju puno prednosti koji drugi brodovi nemaju.

Svojim elegantnim linijama, prostranom palubom i dubokim V trupom, Iguana ORIGINAL okreće glave svojim prepoznatljivim dizajnom, dok vrlo napredna tehnologija čini rad jednostavnim, a performanse okretnim i dinamičnim.

Višenamjenski brod Iguana je funkcionalan, udoban i društven brod. Kapacitet prijevoza pruža mjesta za do 12 gostiju, a svestrana paluba ostavlja mjesta za opremu i putnike.

Iguana koristi najfinije materijale i pažnja prema svakom detalju čine ju savršenim za one koji traže više u svom brodskom životu.

 

Prednosti Iguana plovila su:

Lagano pokretanje

Gusjenice omogućuju vožnju izravno u vodu i izvan nje na bilo kojem tipu terena.

Sigurniji ukrcaj

Nesreće koje se događaju na pontonu, prikolici ili gumenjaku potpuno se izbjegavaju prilikom ukrcaja izravno s plaže.

Pristajanje na plaži

Iskrcajte se na najudaljenijim plažama i osamljenim uvalama. Moćne gusjenice voze po svim terenima što olakšava pristajanje na blato, kamenje ili nagib.

Jednostavno parkiranje

Parkirajte svoj brod neposredno ispred kuće, u vrtu ili na sigurno u garaži.

Jednostavno garažiranje

Parkiranje na kopnu smanjuje troškove i pojednostavljuje održavanje. Uvijek zaštićen od lošeg vremena, vaše plovilo je sigurno, suho i ne zahtijeva antifouling.

Ekonomičan

Smanjite godišnje troškove – bez troškova skladištenja, naknada za privez, marina, troškova prikolice ili održavanja pontona…

Francuska kvaliteta, dizajn i inovativnost ovaj put su napravili vrhunsko plovilo na kojemu su korišteni najkvalitetniji materijali te se vodila briga o  izradi i svakom detalju.

Iguana ima veliku ponudu amfibijskih plovila koja možete vidjeti na stranici ALB-a.

Za sve informacija o Iguana Brodovima javite se na telefon 091 7271 866 ili na mail: info@alb.hr

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u