FINALE VRHUNCA ODBOJKE NA PIJESKU

Objavljeno 11.08.2019 - Sport

FINALE VRHUNCA ODBOJKE NA PIJESKU

Tri dana odbojke na pijesku 6. Ičići Master Croatia Open turnira su za nama. Od kvalifikacija preko dvodnevne borbe na dva terena, samo četiri para u muškoj i ženskoj konkurenciji dočekala su nedjelju na terenima.

16 najboljih pjeskaša i pjeskašica svojom odličnom igrom pokušalo je ostvariti plasman među 4 najboljih, a to je na kraju uspjelo u muškoj konkurenciji parovima: Pokeršnik/Zemljak, Gavrilov/Šormaz, Zeljković/Bošnjak te Pavlović/Pribanić, dok su kod dama polufinale zaslužile: Radanović/Vrbanc, Skarlovnik/Pešić, Škarić/Aleksić i Žužek/Špoljarić.

Kod žena Radanović i Vrbanc, braniteljice naslova, lagano su došle do polufinala gdje ih čekaju suparnice iz prvog meča koje su se vratile kroz repasaž, a slična situacija je i kod drugih polufinalistica gdje su Škarić i Aleksić bile bolje u prvom susretu od Žužek i Špoljarić koje sutra čeka popravni ispit te šansa za ulazak u finale.

U muškoj konkurenciji današnji dan bio je prepun obrata te utakmica koje su završile u trećem setu s tijesnom razlikom. Pokeršnik i Zemljak, prošlogodišnji pobjednici turnira sutra će zasigurno priželjkivati ponovno osvajanje naslova, a u polufinalu ih očekuje novopečeni par Šormaz i Gavrilov koji je dugogodišnji sudionik Ičića. U drugom polufinalu susrest će se, nakon pauze, povratnik odbojke na pijesku Zeljković i njegov partner Bošnjak koji je zamijenio ozljeđenog Silića – prošlogodišnjeg finalista i člana KOP Opatije. Bošnjak se može pohvaliti osvajanjem 5. mjesta u svjetskom prvenstvu U22 kategorije. S druge strane mreže naći će se slovensko-hrvatski par Pavlović i Pribanić koji je prošle godine sa Silićem osvojio drugo mjesto.

Jučerašnji dan garantira još bolje današnje mečeve koji kreću u 10 sati. Sve će se održavati na centralnom terenu uz televizijski prijenos, ali ukoliko možete doći bodriti ove sportaše uživo u borbi za nagradni fond od 50.000 kuna, nećete pogriješiti.
U Ičičima osim sportskog programa, u petak se moglo zabaviti uz nekolicinu DJ-eva te opatijsku rap grupu Reinkarnaciju, a u subotu program se nastavio u večernjim satima tako da su se igrači i ostali posjetioci rasplesali uz terene u organizaciji kolektiva Liminal.

Osvježenje na moru uz zabavu na sportskim terenima i brojne nagrade sponzora za publiku ono je što ne želite sutra propustiti!
Raspored utakmica za nedjelju, 11.8.2019.

10.00 – Radanović/Vrbanc – Skarlovnik/Pešić
11.00 – Škarić/Aleksić – Žužek/Špoljarić
12.00 – Pokeršnik/Zemljak – Gavrilov/Šormaz
13.00 – Pavlović/Pribanić – Zeljković/Bošnjak
15.00 – 3. mj. žene
16.00 – 3.mj. muški
17.00 – 1. mj. žene
18.00 – 1.mj. muški

Autor: Roberta Dragičević

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u