Farmaceutkinja i pjesnikinja iz Rijeke Ana Dudić Zubčić nagrađena

Objavljeno 03.10.2019 - KulturaVijesti

Farmaceutkinja i pjesnikinja iz Rijeke Ana Dudić Zubčić nagrađena

Farmaceutkinja i pjesnikinja iz Rijeke Ana Dudić Zubčić u svoju zbirku priznanja dodaje i veliko priznanje, pehar, kao drugu nagradu cijele manifestacije Prvog međunarodnog romskog festivala koji je održan od 27.-29.09.2019. u Beogradu pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RS.
Festival se održavao u prostorijima Udruženja književnika Srbije, u rimskoj dvorani Narodne biblioteke grada Beograda, u Klubu narodnih poslanika RS- Dedinje, u Skadarliji u gostima KK “Skadarlijska boemija”…
Festival je održan u organizaciji poznatog književnika, urednika radija, prevodioca i uvaženog prof. gosp. Zlatomira Jovanovića iz čijeg pera su proizišli brojni romani i zbirke poezije i koji uspijeva okupiti brojne poznate književnike i ljubitelje pisane riječi i umjetnosti.

Ana Dudić je sudionik brojnih festivala u zemlji i inozemstvu,pjesničke Olimpijade,
brojnih pjesničkih susreta. Nosioc je brojnih diploma, priznanja ,zahvalnica…
nosioc je medalje i priznanja na Evropskom šamionatu poezije u Rumunjskoj 05.2019., također je nosioc medalje i diplome izvrsnosti na Svjetskom šampionatu u Bukureštu 09.2019estitamo… iz štampe joj izlazi treća zbirka poezije od kojih je prva nagrađena kao najbolja zbirka poezije 2016.god. HKD, Rijeka..

Često naglašava da je sretna osoba koja smiraj nalazi u poslu kojega voli i pisanju…

Čestitamo našoj sugrađanki i želimo joj puno uspjeha u daljnjem radu!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u