Esih i Hasanbegović okreću leđa Plenkoviću

Objavljeno 28.04.2017 - Vijesti

Esih i Hasanbegović okreću leđa Plenkoviću

Nakon što je Plenković okrenuo leđa hrvatskoj koaliciji MOSTa i HDZa, te je samostalno odlučio protjerati čak tri MOSTova ministra iz Vlade Hrvatske nije trebalo dugo čekati na zakuhavanje stanja u HDZu i onima koji su bili na listama HDZa.

Plenković je prije rušenja vlastite Vlade, a time i HDZa, napravio još jednu stratešku pogrešku kada je za gradonačelnika Zagreba kao kandidata stavio prevrtljivog Prgometa koji i tako nema nikakve odnose s MOSTom jer je varao MOST i nije bio na civilizacijskoj razini kada je Hrvatskoj bilo najvažnije.

Plenković sada blefira jednako kao što je to radio i Karamarko da ima većinu u Saboru.

Plenković se okreće nacionalnim manjinama među kojima i Srbima koji su otvoreno radili protivno interesima RH, ali i protivno Ustavu RH.

Pupovčevi Srbi ne misle da je akcija Oluja bila oslobodilačka akcija države Hrvatske te da je izvedena brilijantno. Jednako tako Pupovčevi Srbi ne misle o hrvatskim braniteljima i pokojnom predsjedniku Tuđmanu ništa dobro i sadće Plenković takvim ljudima ponuditi suradnju ne bi li baš Plenković što duže bio na vlasti samo radi zaštite Marića i Todorića.

Ni Esih ni Hasanbegović ne podržavaju takvu izdajničku politiku i neće stati iza Plenkovića, ako iza njega stane i Pupovac , ali i HNS jel se i iz te stranke moglo čuti puno objeda na državnu politiku Hrvatske.

Plenković i Jandroković prijete Esih i Hasanbegoviću izbacivanjem sa HDZove liste, no i Esih i Hasanbegović znaju da je interes Hrvatske iznad Plenkovića, Marića i HDZa koji bi Plenković vodio na ovakav način.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u