Elvis Scoria: Nezadovoljstvo navijača je sasvim očekivano

Objavljeno 24.02.2013 - Sport

Elvis Scoria: Nezadovoljstvo navijača je sasvim očekivano

Izjave trenera Rijeke i vinkovačke Cibalie nakon utakmice.

Nakon utakmice trener bijelih Elvis Scoria i trener Cibalie Miroslav Bojko su dali svoj kratak osvrt na jučerašnju utakmicu.

Prvo čestitam igračima jedne i druge ekipe što su na jednom ovakom teškom terenu dali svoj maksimum. Utakmica je bila čak iznad prosjeka HNL-a. Znali smo da će nas Rijeka u otvaranju utakmice probat pritisnut i ugurat nas u naš gol. U otvaranju smo imali malo i sreće kada je naš golman uspio obraniti par zicera, ali nakon toga smo uspjeli ostvarit ravnotežu u igri i mislim da smo na kraju bili bliže pobjedi. Moram također čestitat mojim igračima, jer ne sjećam se kada je jedna ekipa napravila ovoliko prilika Rijeci na Kantridi. – rekao je trener vinkovčana Miroslav Bojko.

Zaključak je da nam je žao što nismo osvojili ta tri boda koja smo htjeli da se dignemo na tablici. Što se tiče same utakmice stvorili smo određen broj prilika koje nismo realizirali. Postavio sam i ekipu i formaciju napadački.  Stvorili smo četiri ili pet prilika koje inače jamče pobjedu, ali nažalost mi ih nismo uspjeli realizirat. Nezadovoljstvo s tribina je sasvim očekivano, jer željeli smo svi skupa pobjedu, ali kada se baviš ovim poslom moraš biti spreman na određene trenutke koji se događaju, kao što su se nama dogodili danas. Ipak na kraju ja ne mogu reći da ekipa nije zeljela tu pobjedu. – ustvrdio je strateg bijelih Scoria, čijim je riječima završila kratka presica.

HNK Rijeka se zahvaljuje svima koji su jučer pomogli oko čišćenja snijega na stadionu i na taj način pomogli da se jučerašnja utakmica odigra u regularnom terminu.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u