Elizabeta Gojan vrijeđala predsjednicu Hrvatske i zato je nagrađena od HNDa

Objavljeno 04.05.2016 - Vijesti

Elizabeta Gojan vrijeđala predsjednicu Hrvatske i zato je nagrađena od HNDa

Nakon skandaloznog i organiziranog prosvjeda u HND-u je održana svečana dodjela novinarskih nagrada, a Novinarkom godine proglašena je novinarka HRT-a Elizabeta Gojan.

Nevjerojatno je da je Elizabeta Gojan dobila nagradu za novinarku godine nakon što je na razini babe s placa odvodila svečanost inauguracije prve žene predsjednice u povijesti Hrvatske.

Komentari i izrazi voditeljice poput “alfa ženka, muze krave i vozi traktor” bili su neprihvatljivi. Kao da se birala najžena hrvatskog sela, a ne predsjednica.

Unatoč vrsnoj tehničkoj organizaciji projekta zbog nedostatka  pripremljenosti Elizabete Gojan  i nedostatka novinarskog osjećaja za trenutak u emisiji je došlo do iznošenja neprovjerenih podataka, izostanka stilski neobilježenog načina komentiranja i neprimjerenih komentara što je osramotilo HRT i novinarsku struku na što HND nije reagirao, a trebao je!

Nakon loše odvođene inauguracije na HRTu se pojavila neprofesionalnost, pristranost i neobjektivnost pa je došlo do civilizacijske nepodnošljivosti, kako u samom prijenosu tako i dalje u većini informativnih emisija. Izbor voditeljice za inauguraciju bio je potpuni promašaj jer istoj nedostaje kulture, civiliziranosti i profesionalnosti pa je nevjerojatno da se od toliko vrsnih novinara HND odlučio baš za Elizabetu Gojan!?

Jeli to još jedna od poruka HNDa kao produžene ruke SDPa? Zašto se uvijek SDPovi i HNSovi politički kandidati nalaze u prostorijama HNDa kad su izbori i izborne noći??? Jel to neka poruka građanima???

Nije li sramotno da je baš Elizabeta Gojan jučer u HNDu nakon same svečanosti kazala da je dobila otkaz jer je željela “slobodno govoriti” i da joj je to na HRTu bilo onemogućeno???

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u