Dva tjedna do Tonijevog koncerta u Rijeci

Objavljeno 11.10.2016 - Zabava

Dva tjedna do Tonijevog koncerta u Rijeci

Mnogobrojni fanovi Tonija Cetinskog odbrojavaju dane do velikog koncertnog spektakla koji će se 21. listopada održati u Dvorani mladosti u Rijeci s početkom u 20 sati.

Nakon brojnih koncerata na kojima je tijekom godine u kojoj proslavlja 25 godina svoje besprijekorno zvjezdane karijere publiku posvuda obarao s nogu svojim vrhunskim vokalnim izvedbama i glazbeno-scenskim showom, Toni ne skriva da jedva čeka nastup pred riječkom publikom.

„Ni jedna moja velika turneja ne prođe bez Rijeke na popisu gradova u kojima obavezno pjevam. U Rijeci inače bilježim i prvi samostalni koncert prije dvadesetak godina u tadašnjoj Operi, čega se uvijek rado prisjetim. Svaki moj koncert je priča za sebe, ali koncerte u Rijeci pamtimo dugo publika, moji suradnici i ja“, naglašava Toni pred veliki koncert u Dvorani mladosti od kojeg nas dijeli svega još dva tjedna.

„U Rijeci ćemo 21. listopada riječka publika i ja zajednički proslaviti 25 godina čvrstog braka,“ ističe Toni, a dok se atmosfera usuret koncertu zahuktava iz dana u dan, Toni poručuje svojim fanovima: „Uvijek vjeran Rijeci i Rijeka meni!“

Uz presjek svojih brojnih hitova iz proteklih 25 godina te svog bogatog pjevačkog opusa, Toni će svojim Riječanima i Riječankama prirediti i iznenađenja na pozornici. Tako će uz već najavljeni mladi bend Pravila igre, koji će nastupiti kao predgrupa, na Tonijevom koncertu nastupiti i posebni gosti iznenađenja. Uz to, vrhunska produkcija i show kojeg Toni priprema za 21. listopada iznenadit će i najzahtjevniju publiku.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u