Državni vrh konačno i službeno zajedno

Objavljeno 02.02.2018 - IzdvojenoVijesti

Državni vrh konačno i službeno zajedno

Europski i američki lobij konačno sjeo za isti stol.

U Uredu predsjednice Republike Hrvatske sastali su se predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković i predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković i razgovarali o redovitim unutarnjim i vanjskopolitičkim temama.

U javnosti nema podataka o pojedinostima razgovora što samo po sebi nije uobličeno u demokratske standarde koji su poznati u EU i NATOu.

Primjerice, da visoko pozicionirani EU i NATO političari saznaju da je hrvatski državni vrh razgovarao o stanju u državi, da su se naslikavali pred novinarima i da nisu dali nikakvo priopćenje za javnost, vjerojatno bi se počeli ograđivati od našeg političkog trojca jer bi znali da će to zasmetati građane Hrvatske.

Tema je bezbroj, NGL terminal na Krku, odnos sa Srbijom, Pelješki most, zakuhani odnos sa Slovenijom, blokirani građani, nove investicije, stanje u pravosuđuekološka održivost… NO NIŠTA OD SVEGA TOGA.

Građani moraju špekulirati što se dogovaralo na najvišoj razini, a kad je već tako onda možemo kazati da je to bilo ugodno časkanje o obiteljima, putovanjima, ukusima u vinu i hrani i naravno o zanimljivim romanima.

PR službei protokoli  u uredima predsjednice, predsjednika Vlade i Sabora trebaju biti hitno RASPUŠTENI, ne trebaju nam!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u