Dramatičan Pupovac nastavlja s maltretiranjem hrvatskih građana

Objavljeno 11.09.2019 - IzdvojenoVijesti

Dramatičan Pupovac nastavlja s maltretiranjem hrvatskih građana

Najveći neprijatelji hrvatskih Srba i glavni kočitelj normalizacije odnosa hrvatskih Srba i Hrvata, Milorad Pupovac i danas je odglumio dramu koju sa zgražanjem prenose svi mediji.

Pupovac se nije ispričao za vrijeđanje Hrvatske kao niti za lažno blaćenje u javnosti Škalamere koristeći ugled saborskog zastupnika i državne medije. Zahvaljujući njegovim daramatičnim lažnim informacijama, Škalamera je pritvoren, ali na svu sreću Hrvati su ovoga puta reagirali i javnim demonstracijama u Rijeci natjerali i lažca Pupovca u kut kao i sve one koji surađuju s Pupovcem u blaćenju svega onoga što je Hrvatima važno i sveto.

Što je danas kazao Pupovac na konferenciji za tisak?

Evo nekoliko citata uz komentar KIGO.hr

“Nitko od mene ne treba tražiti da ne poistovjećujem demokratsku, europsku Hrvatsku s nedemokratskom NDH i njihovim zločinačkom ustaškom ideologijom jer ja isuviše dobro znam tu razliku i živim za nju.”

PUPOVAC ZNA KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU NDH I DANAŠNJE HRVATSKE NO TO NIKADA NIJE JASNO KAZAO U HRVATSKOJ, BIH ILI U SRBIJI

“Otklonit ćemo i izvore nasilja prema Srbima i drugima zbog kojih smo morali javno reagirati.”

PREMA KOJIMA DRUGIMA I HOĆE LI PUPOVAC IKADA ZATRAŽITI ODGOVORNOST ZA SRBE KOJI SU NANOSILI NASILJE DRUGIMA U HRVATSKOJ I HOĆE LI IKADA OSUDITI IZJAVE VUČIĆA PROTIV HTRVATSKE ILI HOĆE LI PUPVC IKAD AOSUDITI TENK NA STADIONU U BEOGRADU NA KOJEM JE PISALO IME VUKOVAR?

“Prestanimo s revizijom prošlosti koja ide dotle da se pripadnicima kvišniskih režima odaju državne i vjerske počasti.”

HOĆE LI TO ISTO PUPOVAC TRAŽITI I OD DODIKA I VUČIĆA U ODNOSU PREMA ČETNICIMA I PREMA VOJSCI KOJA JE U DEVEDESETIMA KLALA I UBIJALA PO HRVATSKOJ BIH I NA KOSOVU.

“Svrstavaju me među zločince i ubice ( na hrvatskom to znači ubojice), ja to nikad neću biti. Bio sam nazivan raznim imenima u posljednjih 30 godina. Ja nisam četnik, ali od onih koji misle da jesam, nikad neću tražiti ispriku”, poručio je”.

PUPOVAC NIJE ODGOVORIO TKO GA TO DOŽIVLJAVA UBOJICOM I ZLOČINCEM. KAŽE DA NIJE ČETNIK NO UJEDNO SE BEZ PROBLEMA POJAVLJUJE NA SKUPOVIMA PO SRBIJI I U BIH GDJE DOLAZE LJUDI OBUČENI U ČETNIČKE ODORE I PONOSE SE S TIME ŠTO SU ČETNICI.

Novinari su danas pitali Pupovca o isprici koja se od njega tražila nakon prošlog njegovog istupa. Pupovac kaže da se ne namjerava ispričati. To je ujedno i najopasniji dio njegovog vođenja politike i HDZa koji se spustio na neviđenu razinu empatije prema onima koji ne vole Hrvatsku.

Gotovo sve veće hrvatske strane jasno su osudile anti hrvatske izjave Pupovca osim HDZa pa sve više građana Hrvatske pita koje su namjere HDZa i je li trenutačno vodstvo stranke u biti strano tijelo unutar samog HDZa.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u