Doživite Krk svim osjetilima na 2 kotača

Objavljeno 18.05.2015 - Zanimljivosti

Doživite Krk svim osjetilima na 2 kotača

Od 22. do 24. svibnja u gradu Krku će se održati Krk Spring Bike Adventure 2015. Tijekom trodnevne biciklističke avanture svi će sudionici imati priliku uživati u okusima i mirisima krčkih delicija, otkrivati skrivene kutke otoka Krka i izvrsno se zabaviti u ugodnom društvu na 2 kotača uz brojna zanimljiva iznenađenja.

Program započinje u petak, 22. svibnja okupljanjem sudionika ispred hotela Valamar Koralj otkud će u 16 sati krenuti na rekreativnu vožnju (25 km) u smjeru Muraja i Kornića gdje će posjetiti Etno kuću i degustirati domaći krčki sir i rakije te se preko Dunata vratiti u Krk.

U subotu, 23. svibnja svi će sudionici moći birati između dvije rute (25 i 45 km) te bez obzira na to za koju se odluče, imat će priliku u Kući krčkog pršuta degustirati krčki pršut – prvi hrvatski proizvod registriran na EU razini, a nešto kasnije i originalna krčka maslinova ulja i domaći kruh u agroturizmu Dvori sv. Jurja.
Start subotnje vožnje predviđen je na krčkoj rivi u 13 sati, a na kraju uživanja okolicom grada Krka održat će se i Bike Party uz gastro ponudu.

Posljednjeg dana krčke biciklističke avanture, u nedjelju, 24. svibnja održat će se još jedna “relax” biciklijada do Prnibe i nazad u ukupnoj dužini od 25 kilometara. Start je predviđen u 10 sati ispred hotela Valamar Koralj.

Organizatori manifestacije, Turistička zajednica grada Krka, Valamar hotel Koralj i Hoteli Krk pripremili su i povoljne cijene smještaja kao i promotivne trodnevne pakete, dok kotizacija za subotnju biciklijadu iznosi 30 kuna.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u