Dođi na Strossmayerovo šetalište i jedi koliko možeš

Objavljeno 26.04.2014 - IzdvojenoZabava

Dođi na Strossmayerovo šetalište i jedi koliko možeš

‘Dođi na Stross i jedi koliko možeš’, jedna je od poruka zagrebačkog Street Food Festivala koji se održava ovog vikenda, 26. i 27. travnja, na Strossmayerovom šetalištu.

Ljubitelji dobre hrane, gastronomi i svi raspoloženi za druženje uz ukusne obroke moći će s dnevnom ulaznicom od 60 kuna na Street Food Festivalu od 11 do 18 sati degustirati brojne gastronomske delicije u neograničenim količinama.

Bit će tu 12 vrsta jela iz Indije, Velike Britanije, Španjolske, SAD-a, Meksika, Italije i Hrvatske. Tako će za one koji vole indijsku hranu biti pripremljen Curry, Onion bargy i Samose, ali i azijski Chicken wok. Bit će zadovoljni i ljubitelji američkog roštilja koje čekaju BBQ wings te američki Hot dog.

Tu su i tradicionalne talijanske tjestenine pasta Bolognese i pasta Milanese, španjolska Paella, ali i meksički Tacosi i Tortilje. Bit će ponuđen i tradicionalni engleski Fish and Chips, a hrvatsku gastronomiju ovaj put će predstavljati Brkine domaće kobasice i grah.

Uz ukusna jela svi posjetitelji moći će uživati i u posebnoj ponudi pića, piva i sokova po pristupačnim cijenama, a svaki gost zagrebačkog Street Food Festivala kupnjom svoje ulaznice dobit će besplatno pivo. Ulaz za djecu do sedam godina je besplatan.

Ovogodišnja novost je “mali market” odnosno mogućnost kupnje različitih začina, vrhunskih suhomesnatih proizvoda, svježeg egzotičnog voća i povrća.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u