Dječja predstava Životinjsko carstvo – tko se boji straha još

Objavljeno 10.08.2015 - Zabava

Dječja predstava Životinjsko carstvo – tko se boji straha još

Posljednji dječji program ovogodišnji Ljetnih pridbi, predstava Životinjsko carstvo – tko se boji straha još, zagrebačkog Kazališta Tvornica Lutaka, odigrati će se 13. kolovoza 2015. godine, na Sceni Zidine, s početkom u 21.00 sat.

 

U Životinjskom carstvu dani su puni uzbuđenja! Panda Amanda priprema se za sudjelovanje u velikom plesnom natjecanju, galeb Stipe spustio je sidro i na trenutak se odlučio odmoriti od svojih lutanja po svjetskim morima, lav Leopold uči rikati, krokodil Kroko se priprema za polufinale u vaterpolu, a žirafa Gracija u panici smišlja kako što bolje urediti naslovnicu svog časopisa Šumska moda. No, svi oni dijele nešto zajedničko – strah. Svatko se nečega boji – neuspjeha, gubitka, samoće ili toga da će pred drugima ispasti smiješan te da ga okolina neće prihvatiti. U početku njihovi strahovi djeluju nenadvladivo, ali s vremenom sve se počinje mijenjati.

 

Zajedno, pomažući jedni drugima, stanovnici našeg carstva shvaćaju kako strah uopće ne mora biti strašan te kako se on vrlo lako može pobijediti uz podršku pravih prijatelja. Životinje tako, kroz suočavanje sa svojim problemom, postaju hrabre, vesele, maštovite te spremne na avanturu i promjene.

 

Stoga, doživite s njima ostvarenje najvećih želja i uvjerite se još jednom kako je pravo prijateljstvo doista – ljekovito! Dok dramski tekst potpisuje Dora Delbianco, a režiju Mario Kovač, u ovoj poučnoj kazališnoj igri glume Petra Radin (ili Lara Škrinjar) i Zoran Pribičević (ili Marko Hergešić). Ulaznice za predstavu po cijeni od 30,00 kn mogu se kupiti u Galeriji Decumanus (od ponedjeljka do subote, između 10.00 i 12.00 te 20.00 i 23.00 sata) ili rezervirati telefonom na 051 220 041, odnosno mailom na kultura@gradkrk.net. Program organizira Centar za kulturu Grada Krka.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u