Dječja bolnica Kantrida dobila knjige autorice Ane Dudić Zubčić

Objavljeno 23.10.2020 - Zanimljivosti

Dječja bolnica Kantrida dobila knjige autorice Ane Dudić Zubčić

U četvrtak. 22. 10. 2020.ispred Lions kluba Opatija, predsjednik kluba Edvard Badurina i Ana Dudić Zubčić uručili su Odjelu onkologije i šefici Dječje bolnice Kantrida dr. prof. Roganović knjige u vrijednisti 1.000,00 kn autorice Ana Dudić Zubčić.

‘U početku bijaše riječ’…rječju širiti ljubav i dobro, činiti nas boljim ljudima veliki je dar svemira.. I sama autorica je dodala da joj je u njezinom poslu kao mag. pharn. najdraža nagrada kad pacijent uz zahvalu na pruženoj usluzi doda “vi naprosto liječite riječima”.

U ovima za sviju izazovnim vremenima Lionsi se ne predaju, nastavljaju koliko god je moguće pomoći onima koji tu pomoć najviše trebaju, a prvenstveno među njima su teško bolesna djeca, čiji život tek treba da se rascvjeta. Upravo tim povodom su predsjednik opatijskih Lionsa Edvard Badurina i pjesnikinja Ana Dudić Zubčić s dr. prof. Roganović razgovarali o mogućoj promociji nove knjige Ane Dudić Zubčić gdje bi sva prikupljene sredstva prodajom knjiga po popularnim cijenama bila donirana Onkološkom odjelu bolnice Kantrida.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u