Dinamo traži trenera

Objavljeno 11.03.2018 - Sport

Dinamo traži trenera

Povijesna prva pobjeda Lokomotive nad Dinamom i ostavka trenera Marija Cvitanovića natjerali su Modre da krenu u potragi za novim strategom.

Moja moralna obveza je odstupiti, rekao je Cvitanović, koji je na klupi zagrebačkog kluba proveo osam mjeseci.

Kao najveća želja uprave Dinama špekulira se već neko vrijeme s Nikolom Jurčevićem, koji je bio dugogodišnji pomoćnik Slavenu Biliću. On je već vodio Dinamo, kad je prije 15 godina osvojio Kup i Superkup, da bi dobio otkaz nakon remija s Varteksom u Varaždinu. U međuvremenu je prikupio mnogo iskustva prateći Bilića i u DInamu smatraju da je najbolji izbor.

Spominje se i Igor Jovićević, a opcije su Ante Čačić, Goran Tomić, Igor Pamić… Donedavno je praktički sigurnim sljedećim trenerom zagrebačkog sastava smatran Nikola Jurčević, no navodno je bivši izbornik Čačić favorit Zdravka Mamića, koji smatra da on najbolje poznaje situaciju u klubu i brzo bi se snašao.

Goran Tomić je trenutačno trener Lokomotive i radi vrlo dobar posao, usotalom prvi je u povijesti s tom momčadi svladao Dinamo. Igor Pamić vodi Hrvatski dragovoljac i sa svojim poznatim beskompromisnim stilom sigurno bi znao razdrmati svlačionicu.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u