Dani Daruvara na Lošinju

Objavljeno 04.09.2014 - Turizam

Dani Daruvara na Lošinju

U Malom Lošinju 06. i 07. rujna 2014. godine održati će se manifestacija koja spaja ZELENU I PLAVU Hrvatsku, ovaj put predstaviti će se turistička ponuda Grada Daruvara.

Lošinjani i njihovi mnogobrojni gosti imati će priliku upoznati turističku ponudu Grada Daruvara i kušati specijalitete koji će biti izloženi na Trgu Republike Hrvatske u vremenu od 10,00 – 23,00 sata.

Manifestacija „Dani Daruvara na Lošinju“ je prodajno-izložbenog karaktera poljoprivrednih proizvoda uzgojenih na tradicijski i ekološki način, tradicijskih obrta, prezentirati će se turistička ponuda Grada Daruvara, a predstaviti će nam se:

Pčelarstvo Daruvar d.o.o.  s medom i pčelinjim proizvodima, te opremom za pčelare, OPG Zlatno polje ekološki uzgoj voća i povrća, Daruvarske toplice s programima liječenja i rehabilitacije, i sportsko-rekreacijskim i wellness sadržajima, Termalni vodeni park „Aquae Balissae“ s brojnim vodenim atrakcijama, Pivovara Daruvar d.o.o. s paletom piva po recepturi starih čeških doseljenika

OPG Kovačević s ponudom vina, OPG Jareš s mlijekom i mliječnim proizvodima, te različitim vrstama sireva, Badel 1862 d.d. Vinarija Daruvar s proizvodnjom vina vrhunske kvalitete – Graševina, Sauvignon, Rajnski rizling i Chardonnay, Turistička agencija DA Tours d.d. predstaviti će turističke aranžmane na području Daruvara.

„Dani Daruvara na Lošinju“ organiziraju se u suradnji Grada Malog Lošinja, Grada Daruvara i Turističke zajednice Grada Malog Lošinja i Turističke zajednice Grada Daruvara.

Otvorenje manifestacije „Dani Daruvara na Lošinju“ je 06.09. u 10,00 sati kada će u sklopu programa nastupiti Lošinjske mažoretkinje i Folklorno društvo Manfrina iz Malog Lošinja, te tamburaški sastav „Daruvarski veseljak“ iz Daruvara

U nastavku programa predviđen je u 10,30 start je 2. Lošinjske regate pasara na vesla.

Zanimljivost je da se istog dana u Velom Lošinju održava 15. Škola ljekovitih činitelja u Lječilištu u Velom Lošinju, koju niz godina organizira prim. mr.sc. Goran Ivanišević, time znanstvenici iz zemlje i inozemstva svojim radom i sudjelovanjem doprinose razvoju zdravstvenog turizma Lošinja i Hrvatske.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u