“Dani darovitih učenika” u Prirodoslovnom muzeju Rijeka

Objavljeno 13.03.2019 - Zanimljivosti

“Dani darovitih učenika” u Prirodoslovnom muzeju Rijeka

Centar za poticanje darovitosti, Rijeka u suradnji s Gradskim odjelom za odgoj i školstvo, Društvom roditelja darovite djece Lodur i Domom mladih sedmu godinu za redom organizira obilježavanje Dana darovitih učenika. Kao i prethodnih godina, tako se i ove s edukativnim programom pridružuje i Prirodoslovni muzej Rijeka koji će polaznicima omogućiti da na jedan dan postanu šašavi znanstvenici.

Budi šašavi znanstvenik je edukativno-interaktivna radionica kroz koju će djeca, u izrazito opuštenoj i zabavnoj atmosferi spoznati zabavnu stranu fizike, kemije, biologije i matematike. Otkrit će svijet prirodoslovlja na zanimljiv, drugačiji i neobičan način kroz teoriju, praktični rad, igru i kreativnost. Cilj je, tematskim igrama i interaktivnim pokusima djeci proširiti znanje i interes za prirodne znanosti. Koristeći različite prirodoslovno-likovne tehnike spoznat će kako promatrati, uočavati i razumijevati svijet prirodoslovlja u našem Muzeju.

Program se odvija u Muzeju u Rijeci
radionice su besplatne odvijaju se od 18 do 20 sati prema slijedećem rasporedu: u utorak, 19. ožujka, za 1. i 2. razred osnovne škole, te u srijedu, 20. ožujka, za 3. i 4. razred osnovne škole s obzirom na ograničen broj slobodnih mjesta (15 ), sudjelovanje je potrebno najaviti na kontakte: edukacija@prirodoslovni.com ili 051/553-669. Prijavu putem elektronske pošte možete izvršiti klikom na gumb “PRIJAVA Dani darovitih učenika”

Voditeljice radionica: Božena Viduka i Katarina Kolak, vanjske suradnice Muzeja

NAPOMENE ZA RODITELJE:

Prilikom prijave, molimo roditelje da se izjasne oko suglasnosti za fotografiranje djece: korisnik je/nije suglasan da se fotografije snimljene u sklopu projekta Dani darovitih učenika objavljuju na web stranicama Muzeja i Primorsko-goranske županije te u drugim oblicima javnog informiranja (dnevni tisak, letci, plakati, društvene mreže) u svrhu dokumentiranja i promocije programa Prirodoslovnog muzeja Rijeka

Roditelji djece koja budu primljena, na dan održavanja radionice trebaju potpisati Sporazum s Prirodoslovnim muzejem Rijeka

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u