Dan DRŽAVNOSTI Hrvatske uz političare koji se ne znaju veseliti

Objavljeno 25.06.2018 - Vijesti

Dan DRŽAVNOSTI Hrvatske uz političare koji se ne znaju veseliti

Političari su nam čista TRUBA! Na današnji dan Državnosti oni su postavljali vijence na grobovima, držali su anemične govore i potom nestali u  besućima tame poput šišmiša.

Zašto nije Vlada RH u suradnji s uredom predsjednice, s Crkvom, vojskom, Policijom i s HRTom organizirala pravu feštu s izravnim prijenosom iz cijele Hrvatske intervjue, koncerte, zanimljive emisije uživo i na kraju veliki koncert u jednom od gradova gdje bi trebali nastupiti glazbenici iz svih dijelova lijepe naše?

Pa eto zato! Oni su TRUBA koja daje loše tonove.

Iako je Hrvatska TOP svjetske destinacija, najbolja charter destinacija na svijetu, nogometaši su nam u 16 najboljih država svijeta, tenisači ruše sve najjače teniske legende na svijetu, hrvatski političari su toliko jadni da na Dan Državnosti pričaju gluposti i ne znaju se od srca istinski zabaviti.

Glupo pitanje jadnih novinara na Dan Državnosti da JESMO LI MOGLI BOLJE?

Pa tko nije mogao bolje? Pa svi smo mogli bolje!

No jesu li novinari mogli bolje?

Jesu , naravno! No, zašto nisu?

Zašto bi političari činili nešto bolje, a recimo novinari ne moraju činiti nešto bolje? Zašto Hrvatska uvijek mora raditi nešto bolje, a SAD ili Njemačka, Italija i Španjolska ne moraju raditi nešto bolje???

Je li moguće da u Hrvstkoj nitko ne govori o tome da je Hrvatska TOP svjetska nautička destinacija te da uopće nije važno što smo u nečemu NAJBOLJI!?

Halo, Dan je Državnosti, hvalimo se s nečime, veselimo se , govorimo lijepe teme. Danas nas ne zanima jesmo li mogli bolje, je li u Vukovaru sve OK, ili u Agrokoru. Ne zanima nas stanje u pravosuđu sa Sanaderom, ili Horvatinčićem, ne zanima nas jer netko u Crkvi pedofil ili nije, ne zanima nas ništa loše , nego samo veselje, zabava i ponos na našu Hrvatsku i na sve one koji su uspjeli i koji su odlični…. i to je to!

 

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u